Taste Bordeaux Wines | 30.09 Vivacom Art Hall

Taste Bordeaux Wines | 30.09 Vivacom Art Hall

???? След успешните издания на Taste California Wines и Taste Champagne & Sparkling Wines е време да Ви поканим и на третото за тази година Taste... събитие - Taste Bordeaux Wines  на 30 септември (събота) във Vivacom Art Hall (ул. Оборище 5).

???????? Ако си мислите, че познавате един от най-известните региони за вино в света, пак си помислете. Събитието ще събере вината на Бордо такива каквито не сте ги опитвали досега. Ще Ви покажем колко сложна категория вино е всъщност Бордо като регион, класификация, история, връзки, интриги и търговски принципи.

Билетите са вече в продажба и са едновременно вход за събитието и ваучер за покупка на вино на същата стойност по време на Taste Bordeaux Wines.

???? Единичен билет 80лв >> https://casavino.bg/bilet-taste-bordeaux-30-09
???? Билет за двама 150лв >> https://casavino.bg/bilet-za-dvama-taste-bordeaux-30-09

???? Специален гост на събитието ще бъде и Жоел Б. Пейн (Joel B. Payne), който заедно с Иван Манахилов от CASAVINO селектира вината, които ще можем да дегустираме по време на събитието (голяма част и за първи път в България). Той ще бъде и водещ на 3 Майсторски класа, посветени на Бордо, с които ще имате възможност да се запознаете с изключителните етикети, прославили Бордо в цял свят.

Ограничен брой билети за Майсторските класове са вече в продажба онлайн и във всички физически локации на CASAVINO:

* Майсторски клас “Bordeaux Essentials Left Bank/Right Bank” 
* Майсторски клас “Big Guns”
* Майсторски клас “White Bordeaux – dry and sticky”

???? Повече за Жоел Б. Пейн (Joel B. Payne) и защо се вълнуваме именно от срещата с него ????

Жоел Б. Пейн (Joel B. Payne) е американец - емигрант, който живее в Европа от 1979 г. насам, първо във Франция, сега в Германия и Италия, три пъти е печелил признанието за най-добър сомелиер на Германия. Отвъд дългата си кариера като Wine buyer, консултант и управляващ директор на две големи négociant компании в Бордо, той е бил активен вино журналист повече от 30 години, включително има и тригодишен мандат като главен редактор на Wine Bussiness International, издание на Meiniger (издателска къща, стояща зад MUNDUS VINI International Wine Award и International Spirits Award ISW ). Редовен сътрудник на водещи германски списания за вино, също Falstaff и Vinum, както и World of Fine Wine, Decanter, Steve Tanzer's International Wine Cellar и английското издание на Vinous на Антонио Галони, той също пише за различни издания в Китай, Корея и Япония. Всъщност, Жоел Пейн е известен най-вече с неговия German Wine Guide, който излиза ежегодно от 1992 г. насам. Един от основателите и член на Grand Jury Européen, той е и президент на международния кръг на винените писатели, FIJEV, от 2007 до 2010.

Запазете си датата 30.09, защото София ще бъде Бордо!

Очаквайте повече информация за участниците, вината и всичко около събитието, които ще споделяме във фейсбук събитието ни тук. ????