Taste Champagne & Sparkling Wines - отворена дегустация на 10.06., посветена на любими и световно признати етикети от Шампан и света на пенливите вина!

CASAVINO Club за винолюбители с преференции

CASAVINO Club за винолюбители с преференции

Лоялната програма на CASAVINO съществува от няколко години, като тази година сме щастливи, че я трансформираме дигитално и даваме възможност на нови приятели на виното да се включат в нея. В следващите редове по-долу ще разберете какво представява CASAVINO Club★, за кого е предназначена клубната карта и какви преференции и отстъпки получавате. 

Какво получавате с CASAVINO Club★?

1. Клубната карта CASAVINO Club★ Ви носи допълнителни отстъпки при пазаруване и натрупване на определен оборот. Колкото повече пазарувате при нас, толкова повече се увеличава допълнителната Ви отстъпка. Ето и как се изчислява:

  • при оборот над 200 лв. с ДДС - отстъпка от  2 % 
  • при оборот над 1 000 лв. с ДДС - отстъпка от 4 % 
  • при оборот над 2 500 лв. с ДДС - отстъпка от 6 %
  • при оборот над 5 000 лв. с ДДС - отстъпка от 10 % 

2. При покупка на 6 или повече бутилки вино, всеки клиент получава 10% отстъпка. Като притежател на клубна карта CASAVINO Club★, получавате допълнителна отстъпка между 2% и 10% над стандартните 10% за 6 или повече бутилки вино, която отстъпка се изчислява спрямо натрупания по картата оборот (виж т.1).

3. Новата клубна карта вече може да има и дигитална версия, тъй като разполага с индивидуален баркод. Това означава, че можете да я добавите в мобилни приложения тип дигитален портфейл и да я използвате само чрез сканиране на баркода, без дори да е физически с Вас. 

За кого е предназначена?

1. За лоялни клиенти на CASAVINO, които вече имат клубна карта, но биха искали да я заменят с нова пластика, която е по-удобна. Натрупаният оборот и отстъпки се прехвърлят автоматично. 

2. За всички вино любители, които често минават през магазините ни и са щедри откъм вино покупки. Картата дава възможности за отстъпки (10% от каса вино цена + % отстъпка натрупан от оборот) чрез които, на практика, можете почти постоянно да купувате вино до промо цени. 

Допълнителни особености на CASAVINO Club★?

1. Клубна карта CASAVINO Club се издава от и е собственост на Вино Дистрибуция ООД.

2. Клубната карта се издава на юридически и физически лица, навършили 18 години.

3. Клубната карта можете да получите във всеки магазин CASAVINO след попълване на регистрационен формуляр.

4. Издаването на нова клубна карта е безплатно за всички клиенти на CASAVINO.

5. Подмяната на изгубена клубна е безплатно.

6. Натрупаният оборот може да се използва само за получаване на отстъпки при достигнатите нива и не може да се заменя за пари.

7. В случай, че клубната карта не е използвана повече от 12 месеца за натрупване на оборот, CASAVINO има право да я деактивира. След този период, в продължение на шест месеца, клубната карта ще може да бъде активирана отново. Но след изтичане и на този срок, тя ще бъде обявена за невалидна.

8. Клубната карта е активна за всички магазини CASAVINO, както и за обектите на наши партньори при съвместни инициативи и промоции. В тези случаи всички членове на клуб CASAVINO ще бъдат информирани чрез e-mail, sms или на място в магазините.

9. Справка за натрупаният оборот винаги може да бъде направена във всеки наш магазин или със запитване по телефон/e-mail. Също така, натрупаната сума се изписва на всяка касова бележка, която получавате, когато използвате картата.

10. CASAVINO Club★ дава отстъпка само във физическите ни магазини. При пазаруване през online магазина на CASAVINO не използвате отстъпка по картата си, но можете да трупате оборот по нея. Достатъчно е да напишете номера на картата като коментар към поръчката.

*Съвет от приятел: Ако направите Online поръчка и изберете взимане и плащане в магазин, можете да използвате картата си и да се възползвате от допълнителния % отстъпка!

11. CASAVINO си запазва правото да променя условията за ползване на клубните карти по всяко време без предизвестие, като остава ангажирана да уведоми клубните си членове за промените по e-mail.