CASAVINO Каталог ПРАЗНИЦИ & МАГНУМИ

CASAVINO Каталог ПРАЗНИЦИ & МАГНУМИ

Отново е декември - месецът, в който не правим компромис с това, което слагаме на масата! Традиционно и в CASAVINO празнуваме заедно с Вас като този път избрахме да е грандиозно и с големи бутилки вино, които са част от CASAVINO Промо каталог празници. Представяме Ви нашата неповторима, голяма селекция огромни бутилки, които не крием, че харесваме. Знаем, че ще ги харесате и Вие.

Тази селекция е специална, защото за първи път включва над 75 Магнум бутилки на познати и любими вина, които сте пили досега само в стандартна бутилка. Това е Селекция с главно С, защото включва не само обичайните пенливи и шампанско, но и страхотни бели и червени вина. Голяма част от тях са в красиви кутии и са идеални подаръци!

За да бъдем още по-полезни в избора на Магнум бутилка, съставихме кратък списък с 4 причини защо да предпочетете именно Магнум пред стандартна бутилка. Изненадващо, нито една от причините не е свързана с Instagram.

 

  1. МНОГО ВИНО – както вече знаете, магнумът съдържа два пъти повече вино от стандартната 750 мл бутилка, което го прави идеален избор за групи от пет или шест души. Един магнум Ви позволява да изпиете повече от една чаша вино на всеки. Това го прави отличен за интимни вечери, пред барбекю на двора, та чак и за тотален купон.

  2. ЧУДЕСНИ ЗА ОТЛЕЖАВАНЕ – По същата причина виното вътре се развива по-бавно, защото се окислява по-бавно. По-бавното окисляване стабилизира и запазва виното за по-дълъг период от време, което превръща магнумите в най-добрия размер бутилка за отлежаване на вино в личната Ви колекция.

  3. ЗАБАВНИ СА – Истината е, че причините, поради които може да се откажете да си купите магнум, са същите заради които ще ги заобичате. Ефектни са, просто са такива, а наливането на вино от тях Ви кара да се чувствате като във филм. Те сами по себе си са повод за разговор и, повярвайте, можете да ги вдигнете и да пиете от тях с една (по-силна) ръка. Последното може и да е за Instagram.

  4. ЗАЩО НЕ СМЕ ВИ ПРЕДЛАГАЛИ МАГНУМИ ДОСЕГА, ЩОМ ИМАТ ТОЛКОВА ПЛЮСОВЕ? Защото чак сега в CASAVINO направихме наистина добра СЕЛЕКЦИЯ от любими Ваши вина в МАГНУМ БУТИЛКИ. По-рано магнумите сякаш бяха изключение, сега обаче, можем да ви затрупаме с тях и то на много добри цени. Те не са по-скъпи от това да вземете две еднакви бутилки, но пък са много по-впечатляващи!


Декември месец в CASAVINO, освен Магнуми на промо цени, ще намерите и следните фокуси, с които избрахме да празнуваме коледните и новогодишните празници:

Разгледайте дигиталния ни Каталог CASAVINO Празници & Магнуми като кликнете върху корицата и направете Вашия празничен списък!

Пожелаваме Ви здраве, добро настроение и повече любов! Наздраве за Весела Коледа и Щастлива Нова Година!

Екипът на CASAVINO