11 / 2024
Божоле Нуво Реколта 2024: Взискателна, но обещаваща
Октомври отбеляза края на реколтата за 2024 г. в лозята в регионите Рона, Божоле и Бордо. Тази реколта безспорно беше белязана от усилия и устойчивост, за да се разкрие напълно богатството на тези тероари и парцели. екипите от берачи, истински майстори в лозята, отново демонстрираха забележителна работа. Тук бихме искали да споделим първоначален доклад за тази нова реколта, докато бели, червени и розе вина вече започнаха своето преобразяване в избите…
Какво меню да изберем с Божоле Нуво? Нашите вдъхновения!
Marsuret е семеен бизнес, основан през 1936 г. от Агостино Марсура в сърцето на Valdobbiadene, историческата област, където се ражда Prosecco. От тогава до днес, Marsuret се ръководи от вече третото поколение на семейство Марсура, което продължава да съчетава традиционните методи на производство с най-модерните технологии. Този баланс между минало и настояще е ключът към изключителното качество на Prosecco от Marsuret, което радва ценители по целия свят.