CASAVINO Рожден ден 2022

CASAVINO Рожден ден 2022

Този октомври CASAVINO добави още една година към своето винено пътешествие и стана на 14 години. 14 години, в които екипът ни успя да провокира разговор за виното, който надминава търговските кампании и ни кара да го изучаваме, дегустираме, експериментираме и с него да предизвикваме собствените си вкусове и убеждения.

Честит 14-и рожден ден на нас! 

Пожелаваме си нов поглед, нови вина, нови пътувания, нови срещи с хората на виното. Всичко това в едно ни се сбъдна точно на 1-ви oктомври в клуб Мотто. Видяхме нови погледи, обърнати към виното, отворихме съвсем новите вина в CASAVINO Selection 2022, пътувахме в слънце и дъжд между винените региони на България и се срещнахме с едни от любимите ни винени хора – българските енолози. 

Както всяка година, рожденият ден на CASAVINO се отбелязва със специален и тематичен Каталог, който събира най-доброто през годината и предлага огромна селекция и разнообразие от вино и алкохолни напитки, подаръчни комплекти и още изненади. Разгледайте дигиталния ни Каталог "Рожден ден" като кликнете върху снимката, както и каталога в Каталога за CASAVINO Selection 2022. Всички селектирани вина и промоционални комплекти са с директен линк за пазаруване онлайн, а ако предпочитате да ги вземете на място, колегите ни Ви очакват всеки ден от 10:00 до 21:00 на познатите места. 

Ако знаете точно какво Ви се пие и сте от хората, които директно се насочват към определени региони и теми, то ще оцените нашите категории по които можете да се ориентирате и да пазарувате спрямо вкус и интерес. Ето и какво вече Ви чака в нашите магазини и online:

Направете емоциите по-цветни, а вечерите – по-красиви с вино от CASAVINO! Селектирали сме 1500+ бутилки. Вкусили сме по много от всеки вино регион и всеки път се влюбваме отново, когато открием ново попълнение! Тази селекция е за Вас, опитайте я! 

Екипът на CASAVINO