Празнуваме 12 години изобилие в CASAVINO!

Празнуваме 12 години изобилие в CASAVINO!

Здравейте, приятели на CASAVINO!


През месец октомври 2020г CASAVINO празнува 12 години!


От 9-ти октомври до 5-ти ноември, цели 28 дни работим без да почиваме, защото празнуваме! Не знаем каква е логиката, но така е при нас, всички са щастливи - и клиенти и служители.

Промоция 20 в година 2020!

Някак символично по календара ни за промоции се оказа номер 20, в тази толкова различна година.
Сякаш, за да ни подскаже, че догодина ставаме на 13, ставаме teenage, с нови предизвикателства, тревоги и радости. Надяваме се на завръщане към нормалното, а не към нови вируси и карантини.

Напитките очакват да ги споделяме с хубава компания, с хора, които не само могат да ги оценят подобаващо, но и да добавят настроение.

Постарали сме се да отворим избите и да излеем рога на изобилието за най-хубавия рожден ден и да зарадваме нашите клиенти!

Започваме с палитра пенливи вина, с които винаги започва партито! За всеки от сърце, италиански балончета, испанска пенлива кава, а за най-претенциозните шампанско, и най-новата 2010 реколта на Дом Периньон - първо в CASAVINO.

В сърцето ни винаги са българските вина от всички винени региони на Тракия, Мизия и Македония. Предлагаме на промоция огромен избор, с акцент към червените заради сезона на мъглите. Тук препоръчваме последните бутилки от Селекция CASAVINO, на най-добри цени, за да видите как се развиват в бутилка.

Френската гордост от Бургундия, Лоара, Бордо, Рона, Прованс и Лангедок - за да има червени, бели и розе.
Италия е гостоприемна и щастлива с разнообразието на местни сортове, но и с промоция на вина от Фрескобалди, Тоскана, 1 бутилка Алие Розе с подарък 1 бутилка Помино Бианко!

Специална секция са вината на Дуе Палме от Пулия, топли, вкусни и толкова харесвани от българите вина. За първи път Негроамаро Спуманте Розе, а върхът на джелатото на промоцията е покупка на Магнум Сусуманиело с подарък 1 бут по избор от 5 предложения! Обърнете внимание на тази промоция, надяваме се да имаме достатъчно за всички, но първите винаги печелят.

Европа, като люлка на виното, е представена с Германия, Австрия, Испания и Португалия.


Новия Свят – ще ви изненадаме с топ вината от регионите, с най-доброто, което може да дойде чак от другия край на Света. Червени от Чили, Аржентина и Австралия, но накрая и един органик Грюнер Велтлинер от Нова Зеландия на 50% отстъпка!

Продължаваме с уиски!

Гленморанжи цялата серия на супер цени! 10, 12, 14 години, тези 12 и 14 са финиширали в бъчви Сотерн и Порто Руби!

Ардбег с опушените си уискита ни изненадват с премиера на един "младеж на 5г", който ще получим след 12.10 в магазините.
Комплект The House of Suntory - 3 японски уискита Хибики, Чита и Токи на цена 299,99 лв.
И една страхотна селекция от Винтидж уиски от 2008 и 12 годишни уискита за нашия 12ти рожден ден!


Започнахме в 2008, скоро ще прескочим и 2020 година!

Живи сме, здрави сме, щастливи сме че работим!

ДА ПРАЗНУВАМЕ ЗАЕДНО!
CASAVINO – 12 години.