Разкриваме участниците в Taste Champagne & Sparkling wines

Разкриваме участниците в Taste Champagne & Sparkling wines


???? Обичаме Шампанско и пенливо вино и знаем, че едва ли някога по нашите ширини, на едно място, в един ден, са отворени тапите на толкова знаменити имена от региона на Шампан. Това ще се случи по време на ✨ Taste Champagne & Sparkling Wines ✨ на 10 юни, в София, в Event Space 2020 (точно до кино Люмиер, малкото НДК).

Шампанското е празник във всеки един момент, в който чуем тапата да изхвърча, а балончетата да се катерят в чашите. Затова поканете всички, с които мотото Ви това лято е "let's drink champagne and dance on the table".

Като хора, обичащи виното, знаем че се вълнувате и от други пенливи предложения, ето защо събрахме удивителна селекция от блясък: най-голямата селекция Шампанско, Просеко (много Просеко!),  Cava, натурални пенливи, пет-нат, Cremant, безалкохолни, Зект и какво ли още не. 

Не знаем какво ще е времето на 10.06, но сме сигурни, че то няма да има никакво значение, когато чашите ни са пълни със звезди, истински винени звезди! 

Майсторските ни класове са забележителни и съвсем смело можем да заявим, че са неповторими:

???? Legendary Vintage Champagne: https://casavino.bg/majstorski-klas-vintage-champagne
???? Extraordinary Prosecco Appellations: https://casavino.bg/majstorski-klas-premium-prosecco

Вижте селекциите от легендарни, винтидж етикети от Шампан и забележителни тероарни Просеко предложения. Обичаме да разказваме за тях, самите ние нямаме търпение да ги отворим. Повече за условията на майсторските класове вижте в линка.

Споделяме с Вас имената на всички 11 производители от Шампан, които ще участват с няколко от техните емблематични етикета.

✨ Champagne Louis Roederer
✨ Champagne Drappier
✨ Moët & Chandon
✨ Veuve Clicquot
✨ PIPER-HEIDSIECK Champagne
✨ Champagne Palmer & Co
✨ Champagne Taittinger
✨ Champagne Ruinart
✨ Champagne PANNIER
✨ Champagne Henriot
✨ Champagne Canard-Duchêne

Събитието ще се проведе в сърцето на София, Event Space, бул. България 1. Залата и градината към нея ще разделим на зони, посветени на всяка категория.

Препоръчваме Ви да не чакате последния момент да се сдобиете с билет! Възможно е да спрем продажбата на билети преди 7-ми юни, ако капацитетът на залата се запълни.