Празнично работно време и доставки

Празнично работно време и доставки

Коледните и Новогодишните празници предстоят, а с това и трескавата подготовка в избирането на подаръци за най-близките, изпълването на всички списъци за пазаруване, осигуряването на най-хубавото за масата и истинското удоволствие да отвориш любимото вино на Коледа, или пък оново Шампанско, за което си мечтал цяла година.

В CASAVINO имаме подаръци за всички, и особено за тези, които са навършили пълнолетие. Можете да разчитате на нас за консултация при избора си за вино и алкохолни напитки, които ще се комбинират добре с менюто ви, за различни подаръчни комплекти, отговарящи на характера на човека, и разбира се, за любимото ви вино, което отваряте само за специални поводи и празници. 

За да осигурим всичко това за вас, ви информираме за работното време на магазините ни, както и за онлайн доставките ни преди и по време на празниците. Знаем колко е важно отношението и изпълнението на всичко през декември, затова ви съветваме да ги предвидите, за да сте сигурни, че няма да се налага да пиете от онова популярно през 90-те шампанско, чието име няма нужда да споменаваме ;) 

ПРАЗНИЧНО РАБОТНО ВРЕМЕ

 

 

Освен промените в работното ни време по време на празниците, официално съобщаваме, че имаме и обновени цени и условия за доставка от 14.12. Описали сме ги стриктно ТУК

Промените са в резултат на натовареното работно време, с цел да спазим сроковете и вашите желания. 

  • Безплатна доставка ще направим на всяка една поръчка, съдържаща 12 или повече бутилки, без значение какви, в рамките на 3 работни дни. В случай, че изберете Бърза доставка в рамките на 1 работен ден, то цената е 15лв. 
  • Безплатна доставка ще направим на всяка поръчка съдържаваща една или повече бутилки от fine wines and spirits. Може да познаете кои са те по знакът върху снимката им, на който пише Какво?....безплатна доставка!
  • Безусловно безплатно ще бъде взимането на вашата поръчка от всеки един наш магазин в София и Варна
  • Можете да поръчате и по-малък брой бутилки, като за тях доставката с куриер ще е платена, но имате избор между бърза или икономична доставка на нови, по-добри цени.
  • Бърза доставка остава на цена от 15лв и пристига в рамките на 1 работен ден в София и Варна

Наздраве :)