Отворено е, бъдете разумни!

Отворено е, бъдете разумни!

CASAVINO спада към групата на хранителните магазини, затова всички магазини остават отворени, с нормално работно време.

Съзнаваме отговорността, която имаме и целия екип на CASAVINO бихме искали да изразим пълната си подкрепа към решението на институциите да ограничат разпространението на вируса, пред който е изправен света, а вече и България. Искаме да ви уверим, че правим всичко необходимо за по-добрата хигиена в магазините.

Искрено се надяваме, че като последователи на хубавия живот, всички наши клиенти ще изберат самодисциплината и с поведение ще покажат уважение към здравето и най-вече спокойствието на околните.

Напомняме, че CASAVINO са магазини в самостоятелни помещения, които имат собствен вход, паркомясто и достатъчно пространство за свободно движение. Все пак, всички ние зависим едни от други и всяко еднолично решение и поведение има своите последствия.

Ето защо отменяме планираните дегустации и винени курсове в нашите магазини в София и Варна за неопределен период. Прекратяваме временно използването на стъклени чаши за ежедневните ни дегустации и преминаваме на еднократни, за да избегнем максимално рисковете. Да, и на нас ще ни липсва тази част от работата ни, но здравето ни е най-важно. Сигурни сме, че ще се справим, всички заедно. Пазете се и бъдете здрави.