Нов продукт: вишнев ликьор Ти Жинжа

Нов продукт: вишнев ликьор Ти Жинжа

Представяме Ви най-новия португалски вишнев ликьор Ти Жинжа от 100% плодове и изцяло натурален. Вишновката има ярко червен цвят и мек, гладък аромат на сухи плодове. Средно интензивен, сладък и тръпчив вкус на вишни.

Перфектно балансирана, добре интегрирана алкохолна напитка. Много освежаваща, нежна и вкусна сладко-кисела вишнева напитка.

Съдържа: вишни, вода, захар и алкохол от земеделски произход (ферментация от земеделски произход - качество на храните). Този продукт може да се консумира от вегетарианци, вегани и също така е подходящ за пациенти с целиакия. Не съдържа алергени.

Като продукт от естествен плод, вишновката той може да има утайка.

Препоръчва се да се съхранява на сухо и свежо място, с благоприятна циркулация на въздуха и далеч от слънчева светлина.

МЕТОД НА ПРОИЗВОДСТВО

Продуктът е резултат от хидро алкохолна инфузия на вишни, в съдове от неръждаема стомана, към който впоследствие се добавя захар, за да се получи ликьора. Не съдържа оцветители и ароматизатори.

ПРЕПОРЪКИ ЗА КОНСУМАЦИЯ

Като аперитив или дижестив може да се сервира на стайна температура. Препоръчваме да се сервира студена през топлите сезони. Може да се използва в коктейли и за готвене.

ЗА ПРОИЗВОДИТЕЛЯ Frutóbidos

Като пионерска компания в производството на истинския вишнев ликьор Óbidos, една от гордостите на производителя са техните корени и  лоялността, която имат към оригиналната формула, чрез която се стремят да правят нововъведения и да разнообразяват, предлагайки на потребителите най-високите стандарти за качество и безопасност на храните.

Оценена и призната от Програмата за насърчаване на търговията и микропредприятията в сектора на занаятите (PPART) като занаятчийско производствено звено в обхвата на производството на ликьори, сиропи и не винени спиртни напитки, Frutóbidos остава вярна на традицията и оригиналната рецепта, като е направила няколко адаптации по отношение на размерите, за да може да отговори на производственото ниво.

ПОВЕЧЕ ЗА ЛИКЬОРА

Добавяйки стойност към продукта чрез ръчно и традиционно производство, Frutóbidos инвестира в непрекъснатото подобряване на качеството и безопасността на производствените си процеси, както и в удовлетвореността на своите потребители. По този начин ликьорът от вишни Vila das Rainhas® Ginja d'Óbidos достига ново ниво, на което се наслаждава целият свят, осигурявайки редки и незабравими моменти на удоволствие.

ЛЮБОПИТНО

Вишнев ликьор "Ginja d'Óbidos" на Frutóbidos присъства в традиционните барове на град Óbidos, в които компанията разпространява ликьора в персонализирани бутилки с името и логото на всяко заведение, което допринася в голяма степен за увеличаването на броя на любителите на вишнев ликьор, както и за увеличаването на традицията да се пие "Ginjinha" с приятели.

РЪЧНО ПРОИЗВОДСТВО

Тайната на Vila das Rainhas® Ginja d'Óbidos Sour Cherry Liqueur започва в овощната градина, където се произвеждат и берат плодовете. След щателна селекция, вече в съоръженията на Frutóbidos, вишните се поставят в алкохолна инфузия. След продължителен период на престой плодовете се подготвят по подходящ начин, за да се смесят по-късно със захарния сироп.

Преди филтрирането и последващото бутилиране, ликьорът се подлага на лабораторни тестове, които позволяват да се гарантира съответствието с продуктовите спецификации. Успехът на Vila das Rainhas® Ginja d'Óbidos Sour Cherry Liqueur се крие в същността на ръчното производство, без никакви оцветители или ароматизатори, като се получава нектар с рубинен цвят и кадифен вкус, който трябва да се консумира при температура между 14ºC и 15ºC.

В зависимост от предпочитанията на потребителя бутилките на Vila das Rainhas® Ginja d'Óbidos Sour Cherry Liqueur могат да бъдат с или без плодове; плодовете са само декоративни и за тази цел се избират най-красивите и вкусни вишни от реколтата.

КАЧЕСТВО НА ХРАНИТЕ И БЕЗОПАСНОСТ

FRUTÓBIDOS сертифицира своята система за управление на безопасността на храните (NP EN ISO 22000) от 2011 г. насам. Това е международно признат сертификат, който е добавен към получения през 2004 г. сертификат за занаятчийска производствена единица, чийто обхват се отнася до производството на ликьори, компоти, конфитюри и други подобни продукти.Свързани продукти