Нови условия за доставка от 11.08

Нови условия за доставка от 11.08

Официално съобщаваме, че имаме съвсем нови цени и условия за доставка от 11.08. Описали сме ги стриктно ТУК


Наричаме ги "приятелски", защото са резултат от вашата обратна връзка в месеците, през които работи нашият e-shop. Благодарим, че споделяте мнението си!

  • Безплатна доставка ще направим на всяка една поръчка, съдържаща 12 бутилки, без значение какви, като освен всичко друго, тя ще се случи в рамките на 24 часа.
  • Безплатна доставка ще направим на всяка поръчка съдържаваща една или повече бутилки от fine wines and spirits. Може да познаете кои са те по знакът върху снимката им, на който пише Какво?....безплатна доставка!
  • Безусловно безплатно ще бъде взимането на вашата поръчка от всеки един наш магазин в София и Варна
  • Можете да поръчате и по-малък брой бутилки, като за тях доставката с куриер ще е платена, но имате избор между бърза или икономична доставка на нови, по-добри цени.
  • Експресната ни доставка остава на цена от 15лв и пристига за 3 часа в София и Варна

Защо платена доставка? Защото искаме да сме напълно открити в цените на продуктите и не искаме да добавяме допълнително утежняване, след което да Ви предложим безплатна доставка на всяка поръчка. Ние се занимаваме със селекция и търговия на вино, а не с логистика. Ето защо Ви предоставяме много и различни условия и цени, за да изберете най-удобните и приемливи за Вас. Не забравяйте, че бутилките вино тежат и се чупят лесно, а най-важно за нас е да ги получите навреме и цели!

Наздраве :)