Нови условия за доставка от 05.03.2021г

Нови условия за доставка от 05.03.2021г

Официално съобщаваме, че имаме съвсем нови цени и условия за доставка от 05.03.2021г. Описали сме ги стриктно ТУК

Защо ги променяме? Както знаете, в CASAVINO можете да използвате услугата click&collect или Взимане от магазин, която ВИНАГИ и безусловно, ще бъде БЕЗПЛАТНА. Тя е под наш контрол и знаем, че е най-икономична и удобна.

Услугата Доставка с куриер, обаче, не зависи от нас, а от партньорите ни – куриерските фирми. На база на техните условия и цени се наложи да обновим и нашите. Напомняме Ви, че виното е продукт, който тежи, лесно се чупи и пътува опаковано по много по-различен и сигурен начин, което го различава от повечето продукти, поръчвани online.


Наричаме промяната и новите условия "приятелски", защото са резултат от вашата обратна връзка в месеците, през които работи нашият e-shop. Благодарим, че споделяте мнението си!

  • Безплатна доставка ще направим на всяка една поръчка, съдържаща 12 бутилки, без значение какви, като освен всичко друго, тя ще се случи в рамките на 24 часа до 3 работни дни.
  • Безплатна доставка ще направим на всяка поръчка съдържаща една или повече бутилки от fine wines and spirits. Може да познаете кои са те по знакът върху снимката им, на който пише Какво?....безплатна доставка!
  • Безусловно безплатно ще бъде взимането на вашата поръчка от всеки един наш магазин в София и Варна
  • Можете да поръчате и по-малък брой бутилки, като за тях доставката с куриер ще е платена, но имате избор между бърза или икономична доставка на нови, по-добри цени.
  • Експресната ни доставка остава на цена от 14,99 лв и пристига за 24 часа в София и Варна и цяла България по график на куриерските фирми.

Защо платена доставка? Защото искаме да сме напълно открити в цените на продуктите и не искаме да добавяме допълнително утежняване, след което да Ви предложим безплатна доставка на всяка поръчка. Ние се занимаваме със селекция и търговия на вино, а не с логистика. Ето защо Ви предоставяме много и различни условия и цени, за да изберете най-удобните и приемливи за Вас. Най-важно за нас е да ги получите своето вино навреме и в здрави бутилки!

Наздраве :)