Джей Лор

Джей Лор

Филтри
Филтри
Подрегион
 1. Монтерей
 2. Пасо Роблес
Цена
-
Реколта
на страница

5 артикули

 1. Джей Лор Пюър Пасо Ред бленд, 0.75 л
  Джей Лор Пюър Пасо Ред бленд, 0.75 л

  2020

  Калифорния САЩ Купаж
  89,99 лв.
 2. Джей Лор Хилтоп Каберне Совиньон, 0.75 л
  Джей Лор Хилтоп Каберне Совиньон, 0.75 л

  2020

  Калифорния САЩ Каберне совиньон
  113,99 лв.
 3. Джей Лор Аройо Виста Шардоне, 0.75 л
  Джей Лор Аройо Виста Шардоне, 0.75 л

  2021

  Калифорния САЩ Шардоне
  84,99 лв.
 4. Джей Лор Ривъстоун Шардоне, 0.75 л
  Джей Лор Ривъстоун Шардоне, 0.75 л

  2021

  Калифорния САЩ Шардоне
  59,99 лв.
 5. Джей Лор Севън Оукс Каберне Совиньон, 0.75 л
  Джей Лор Севън Оукс Каберне Совиньон, 0.75 л

  2019

  Калифорния САЩ Каберне совиньон
  69,99 лв.
на страница

5 артикули

Джей Лор

Преди петдесет години Джери Лор прави промяна в кариерата си. Това, което следва, променя пейзажа на калифорнийската винена индустрия и създава една от най-популярните марки вина в САЩ. В края на 60-те години, Джери Лор започва задълбочено проучване на регионите за отглеждане на грозде в Калифорния – в търсене на идеалното място за първото си лозе. Джери е израснал във ферма в Южна Дакота и земеделските му корени му дават вроден усет за връзката между климат, почва и местоположение. Търсенето и инстинктите му го довеждат до Сентръл Коуст - регион, който едва започва да проучва потенциала си за отглеждане на вино.

В наши дни Джей Лор Винярдс & Уайнс включва над 5600 декара лозя с прохладен климат в регионите Аройо Секо и Санта Лусия Хайлендс в окръг Монтерей, с фокус върху сортовете Шардоне, Ризлинг и Пино Ноар. Те отглеждат и над 11000 декара лозя в Пасо Роблес – регион, признат за едно от най-добрите места в света за отглеждане на Каберне Совиньон и други сортове от Бордо и Рона. Почти всички червени вина в портфолиото на Джей Лор са оттук, утвърждавайки далновидността на визия на Джери. Джей Лор притежават и над 120 декара в долината Напа – известното лозе Каролс Винярд, засадено с Каберне Совиньон и Пети Вердо. Джей Лор разполага с най-съвременните съоръжения за винопроизводство в Грийнфийлд и Пасо Роблес, а центровете Джей Лор в Сан Хосе и Пасо Роблес приемат хиляди посетители и любители на виното всяка година.

От тази богата и разнообразна палитра от устойчиво отглеждано грозде, Джей Лор произвеждат вина, демонстриращи смели, наситени аромати и автентичен тероар. Много от вината им носят награди. Основана преди пет десетилетия и все още семейна собственост, Джей Лор Винярдс & Уайнс се е утвърдила като една от най-уважаваните марки вина в индустрията. Забележителната кариера на Джери Лор продължава в партньорство с неговите деца и съсобственици Стив, Синтия и Лорънс. Една от любимите винарни на Америка е готова за следващите си вълнуващи приключения.

icon-end