Франция
Бордо
Купаж
Червено
Блендът е от Мерло и Каберне Фран, чийто процент се различава в зависимост от качеството на реколтата. Това е „вино за удоволствие“ с 10-годишен потенциал за стареене.
Подходящи храни:
Червени меса Твърди сиренаВторият етикет, направен от екипа на Château La Gaffelière.
Родено през 1985 г., Clos La Gaffelière, разполага със собствена винарна и изби, а виното се произвежда главно от младите лозя. Работата в парцелите на Clos е равна на действията в парцелите за първото вино: резитба, покритие, обезлистване, зелена беритба, ръчно бране. Във винарната същите техники следват последователните етапи на винификация. Отлежаването се извършва в голяма степен в едногодишни и двугодишни бъчви.
90% от нашите глинести предпланини, това вино, направено от екипа на Château La Gaffelière, се винифицира и отлежава със същото внимание, както партидите, съставляващи първото вино. За разлика от брат си, това вино отлежава само в едногодишни френски дъбови бъчви в продължение на 10 до 12 месеца.
Купажът обикновено е с преобладаващо съдържание на Мерло (до 90%), а останалата част е Каберне Фран, чийто процент се различава в зависимост от качеството на реколтата. Това е "вино за удоволствие" с 10-годишен потенциал за стареене.
Автентично, доставящо удоволствие и лесно за пиене вино.
Clos La Gaffelière вече има твърда и призната идентичност. Първо, то беше предложено изключително за частни клиенти. Негосианите в Бордо започват да се интересуват от него през 2000 г. Сега то се продава като бъдещо вино на професионалисти.
На определени чуждестранни пазари Clos се продава под етикета DAME GAFFELIERE.
100884
Тихо
2019
0.75 л
Либурне
Сен Емилион Гран Крю
Шато Ла Гафелиер
-
-15%Винарна Магура Рабиша Гъмза бег-ин-бокс, 3 л
2022
Специална цена 21,99 лв. Обикновена цена 25,99 лв.