Taste California Wines! Забележителна винена дегустация на 40 вина от 11 легендарни винарни от Калифорния, САЩ! Всеки билет е ваучер за покупка на вино в деня на събитието! Повече тук!

НОВА ДАТА Майсторски клас "Стилове ракия - поглед в дълбочина" - 26.01

Master class "Rakia Styles - look in the deeps"
В наличност
55,00 лв.
Добави в любими

България

Нова дата - 26.01.2023 

Продължаваме и надраждаме с още едно ниво нашият курс, посветен на професионалното отношение към ракията. Той е единствен по рода си, случва се само в CASAVINO, благодарение на нашите верни пътеводители - Светлин и Гергана от RakiaShop!

Към пълното описание
Нова дата- 26.01.2023! 

 

 

 
Продължаваме и надраждаме с още едно ниво нашият курс, посветен на професионалното отношение към ракията. Той е единствен по рода си, случва се само в CASAVINO, благодарение на нашите верни пътеводители - Светлин и Гергана от RakiaShop!
За нас е вълнение и удоволствие да предоставим на всички Вас, нашите клиенти, възможността да се запознаете и да "гребете" знание от дълбоко посветени и просветени в темата личности! 
 
Правилата на ценителя на алкохолните напитки: Учи и опитвай!
 
 
 
Обучението включва няколко отделни класа, всеки от които е с теоретична и практическа част. Решихме да разделим курсът на части, като за всяка част ще предложим една или повече дати на провеждане. И така: 
 
Представяме Ви втора част - "Стилове ракия - поглед в дълбочина"

Програмата:
 
Ще минем съвсем накратко през теорията, която застъпихме във "Въведение в света на ракията" и се хвърляме в дегустация на 10 тематично избрани ракии. Докато ги опитваме ще се връщаме към теорията, за да ги анализираме. Ще разгледаме подробно отлежаване, ферментация, дестилация и т.н.важни детайли.

*Дегустация на 10 ракии от Балканския полуостров (включително България)
 
 
Курсът е предназначен за начинаещи, напреднали, както и любители на ракията или работещи с високоалкохолни напитки.
 
Продължителност на една лекция – около 2:30 часа, от 18:30 до 21:00
 

Лектор: Светлин Мирчев
Светльо е експерт в сферата на високоалкохолните напитки, вината и финансите с богат международен опит – живял, работил и учил в 6 държави на 2 континента. Съосновател и съсобственик на RakiaSHOP и съосновател на ПроЕКС Уайн – българска експортна компания, посветена на популяризирането на българското вино и ракия от Балканите за износ в целия свят. Възпитаник на Австрийската вино академия/WSET. Жури в престижния конкурс Spirits Selection by Concours Mondial de Bruxelles. Притежава богат опит и контакти в Източна и особено Югоизточна Европа.
Повече за Светлин и Гергана може да прочетете ТУК
 
Дати на провеждане
 
Януари, 26-и
При запълване на групата и по-голям интерес, очаквайте втора дата през февруари!
 
 

Местата са резервирани само при предварително плащане!


Можете да закупите билет за курса Online или да заплатите таската във всеки обект на CASAVINO в София.
Вижте всички локации тук: https://casavino.bg/stores

Курсът се провежда само в CASAVINO Green Book, бул. Никола Вапцаров 6
 
Групата за третият курс ще бъде от 20 курсисти. Залата, в която се провежда курсът, е на закрито, но с големи отваряеми прозорци. Ежеджевно се почиства и дезинфекцира. Курсистите са разпределени на маси по максимум 4ма на 1 маса.  
Технически данни

deep-rakia-2601

друго

***

Обратно към продукта
Оставете вашето мнение
Оценявате:НОВА ДАТА Майсторски клас "Стилове ракия - поглед в дълбочина" - 26.01
Вашата оценка
Обратно към продукта