Гърция
Острови
Характерният вкус и особеният аромат на Узо Пломари са резултат от фамилна рецепта, наследена от Исидорос Арванитис, която той e запазил в дълбока тайна. Рецептата се дели на две части: една за първата и една за втората дестилация. Всяка част се знае наизуст само от един човек от дестилерията. Единият човек знае плодовете и билките за първата дестилация, а другият плодовете и билките за втората дестилация. В рецептата има общо над 15 плода и билки от остров Лесбос: копър, анасон, канела, индийско орехче и екстракт от мастиха, и др.
Характерният вкус и особеният аромат на Узо Пломари са резултат от фамилна рецепта, наследена от Исидорос Арванитис, която той e запазил в дълбока тайна. Рецептата се дели на две части: една за първата и една за втората дестилация. Всяка част се знае наизуст само от един човек от дестилерията. Единият човек знае плодовете и билките за първата дестилация, а другият плодовете и билките за втората дестилация. В рецептата има общо над 15 плода и билки от остров Лесбос: копър, анасон, канела, индийско орехче и екстракт от мастиха, и др.
300330
Анасонови
0.2 л
Лесбос
Исидорос Арванитис