Гърция
Острови
Друго
100% дестилирано узо. Анасонът използван при производството на Матарели е изцяло органичен и отгледан в семейните крайбрежни ниви на Хараламбос Матарелис. Процесът на дестилацията се извършва бавно и в резултат течността е по-рафинирана, а за подсладител на узото се използва най-висококачествен мед от остров Митилини (Лесбос).
100% дестилирано узо.
Историята започва в Лисвори на остров Лесбос.
Анасонът използван при производството на Матарели е изцяло органичен и отгледан в семейните крайбрежни ниви на Хараламбос Матарелис. Преди дестилацията чувалите, пълни с анасон, се потапят в морето, за да се осолят по естествен начин. Дестилацията се извършва в малки ръчно ковани съдове, медни аламбици, загряти от огъня на маслинови дърва. Така процесът на дестилацията се извършва бавно и в резултат течността е по-рафинирана, а за подсладител на узото се използва най-висококачествен мед от остров Митилини (Лесбос).
300324
Анасонови
0.7 л
Хиос
Матарели