България
Купаж
Плодови
Червено
Това е първата комбинация между плодово вино и вино от грозде в България и може би най-имитираният продукт на пазара на плодови вина.
Подходящи храни:
Червени меса Дивеч Зрели сирена Пикантни ястияКомбинация от 50% вино от ферментирали био малини и 50% Mерло от района на Брестовица.
Това е първата комбинация между плодово вино и вино от грозде в България и може би най-имитираният продукт на пазара на плодови вина.
Мерлото придава винено тяло, а малиновото вино дава плодов завършек, като двете се комбинират перфектно в едно полусухо вино, което наричаме „най-доброто от двата свята“.
Комбинира се чудесно със скара, паста със силни сирена, дивечови ястия със сладки редукции, фоа гра и червени меса и колбаси.
Плодов интензитет
Дъбов интензитет
Тяло
Киселинност
Танини
101638
Плодови и ароматизирани
NV
0.75 л
Трастена
Плодови