Блeк Стелиън Eстейт Уайнъри

Блeк Стелиън Eстейт Уайнъри

Филтри
Филтри
Категории
 • Виносвят
Цена
-
Настрой низходяща посока
на страница

3 артикули

 1. Блек Стелиън Eстейт Шардоне, 0.75 л
  Блек Стелиън Eстейт Шардоне, 0.75 л

  2019

  Калифорния САЩ Шардоне
  86,99 лв.
 2. Блек Стелиън Eстейт Шардоне лимитед рилийз, 0.75 л
  Блек Стелиън Eстейт Шардоне лимитед рилийз, 0.75 л

  2020

  Калифорния САЩ Шардоне
  179,99 лв.
 3. Блек Стелиън Eстейт Каберне Совиньон, 0.75 л
  Блек Стелиън Eстейт Каберне Совиньон, 0.75 л

  2019

  Калифорния САЩ Каберне совиньон
  119,99 лв.
Настрой низходяща посока
на страница

3 артикули

Преди повече от век Гаспаре и Катерина Инделикато имигрират от Сицилия в Съединените щати. Дванадесет години след пристигането си в Америка, през 1924 г., Гаспаре Инделикато засажда лозе в Мантека, Калифорния. С това постави началото на последвалия си успех в търговията с вино в Калифорния. Това първо лозе процъфтява и децата, внуците и правнуците на Гаспаре почитат неговото наследство чрез отдаденост към неговите ценности за семейство, упорит труд и почтеност.

Територията на винарната в течение на времето се превръща в Силверадо Уестърн Сентър, основен център за конна езда, открит през 1963 г. Зоната за езда сега приютява награждавани  вина, вместо награждавани коне. Блeк Стелиън Истейт Уайнъри продължава своето наследство, почитайки тероара на Напа Вали от световна класа, духа на Силверадо Трейл и топлото гостоприемство на семейство Инделикато и поколения винен опит.

За да направи страхотно вино, енолът трябва да е добре запознат с всяка партида прясно персован сок. В Блeк Стелиън търсенето на величие означава ботуши в лозето, проверка на растежа на лозата и развитието на гроздето през цялата година. Малкият мащаб на Блeк Стелиън Истейт Уайнъри означава, че всяка партида грозде, която пристига във винарната, се третира индивидуално, за да разкрие пълния си потенциал за съвършенство. Микропартидите се виницират в малки съдобе от дъб, бетон или стомана. Тези съдове дават на енолога Ралф Холденрид изключителна гъвкавост да съчетае гроздето от дадено лозе с най-подходящия материал, за да изяви неговото величие – ключово за толкова разнообразен регион като Напа Вали. Целта винаги е една и съща: да се създаде хармонично вино, което улавя най-доброто изражение на сорта от съответната реколта в Напа Вали.