Бабич Уайнс

Бабич Уайнс

Филтри
Избрани филтри
  1. Регион
    Марлборо
Филтри
Подрегион
  1. Кауслип Вали
  2. Хедуотърс
Под подрегион
Количество
Цена
-
на страница

14 артикули

  1. Бабич Малборо Пино ноар, 0.75 л -30%
    Бабич Малборо Пино ноар, 0.75 л

    2022

    Марлборо Нова Зеландия Пино ноар
    Специална цена 27,99 лв. Обикновена цена 39,99 лв.
  2. Бабич Фемили Хедуотърс Пино ноар Органик, 0.75 л -30%
    Бабич Фемили Хедуотърс Пино ноар Органик, 0.75 л

    2020

    Марлборо Нова Зеландия Пино ноар
    Специална цена 44,99 лв. Обикновена цена 64,99 лв.
  3. Бабич Черен Етикет Малборо Пино ноар, 0.75 л -28%
    Бабич Черен Етикет Малборо Пино ноар, 0.75 л

    2021

    Марлборо Нова Зеландия Пино ноар
    Специална цена 36,99 лв. Обикновена цена 51,99 лв.
  4. Бабич Малборо Розе Пино ноар, 0.75 л
    Бабич Малборо Розе Пино ноар, 0.75 л

    2023

    Марлборо Нова Зеландия Пино ноар
    39,99 лв.
  5. Бабич Малборо Пино гри, 0.75 л
    Бабич Малборо Пино гри, 0.75 л

    2023

    Марлборо Нова Зеландия Пино гри
    32,99 лв.
  6. Ронгопай Малборо Совиньон блан, 0.75 л
    Ронгопай Малборо Совиньон блан, 0.75 л

    2023

    Марлборо Нова Зеландия Совиньон блан
    24,99 лв.
  7. Бабич Малборо Совиньон блан, 0.75 л
    Бабич Малборо Совиньон блан, 0.75 л

    2023

    Марлборо Нова Зеландия Совиньон блан
    29,99 лв.
  8. Форбидън Вайнс Малборо Совиньон блан, 0.75 л
    Форбидън Вайнс Малборо Совиньон блан, 0.75 л

    2023

    Марлборо Нова Зеландия Совиньон блан
    27,99 лв.
  9. Бабич Малборо Совиньон блан, 0.375 л
    Бабич Малборо Совиньон блан, 0.375 л

    2023

    Марлборо Нова Зеландия Совиньон блан
    18,99 лв.
  10. Бабич Черен Етикет Малборо Совиньон блан Магнум, 1.5 л
    Бабич Черен Етикет Малборо Совиньон блан Магнум, 1.5 л

    2023

    Марлборо Нова Зеландия Совиньон блан
    79,99 лв.
  11. Бабич Органик Малборо Совиньон блан, 0.75 л
    Бабич Органик Малборо Совиньон блан, 0.75 л

    2023

    Марлборо Нова Зеландия Совиньон блан
    44,99 лв.
  12. Бабич Черен Етикет Малборо Совиньон блан 2021
    Бабич Черен Етикет Малборо Совиньон блан, 0.75 л

    2023

    Марлборо Нова Зеландия Совиньон блан
    39,99 лв.
  13. Бабич Черен Етикет Малборо Пино гри, 0.75 л
    Бабич Черен Етикет Малборо Пино гри, 0.75 л

    2023

    Марлборо Нова Зеландия Пино гри
    39,99 лв.
  14. Бабич Фемили Кауслип Вали Ризлинг, 0.75 л
    Бабич Фемили Кауслип Вали Ризлинг, 0.75 л

    2022

    Марлборо Нова Зеландия Ризлинг
    39,99 лв.
на страница

14 артикули

С пътуване започва винената история на четирима братя от Хърватия, които през 1916 г. правят своята първа реколта в далечните земи на Нова Зеландия.

Всяка бутилка вино на Бабич има в себе си над 100 години история и още много други истории.

Без дори да се замисляме какво стои зад един 100 годишен винен успех на другия край на света, ние просто се наслаждаваме, опитваме, подаряваме, наливаме любимия си Совиньон блан от Марлборо, Нова Зеландия или Шардоне от Хоукс Бей. Но един век приключения с вино заслужава много повече от само една история.

Едва 14 годишен Йосип Бабич заминава за Нова Зеландия, последван от четирима братя и с упорит труд и преследване на мечти, поставя началото. Първото лозе през 1914 г. а след него и първата реколта през 1916 г. Повече за историята на Бабич и постиженията им може да прочетете тук.

"Да имаме лозя в правилните региони на отлични места и да използваме правилните сортове на тези отлични места. Стремим се към устойчиво производство на вина, които са стилни, изискани и се пият лесно."


JOE BABICH
Земята е нашият най-дългогодишен винопроизводител.

"Семейство Бабич произвежда вино в Нова Зеландия от 1916 г., което ни прави най-опитната семейна винарна в Нова Зеландия. С не по-малко от три поколения иновации, постижения и отлични постижения във винопроизводството в три изключителни винарски региона – това е не само нашата страст, но и нашият поминък и нашето бъдеще. Това е нашият начин на живот."

Дълга история на поглед напред
От нашите разнообразни лозя до вашата трапеза, нашите вина предлагат пряка връзка с Нова Зеландия – красивата страна, която наричаме свой дом. Любовта към нашия занаят. Да правим нещата на ръка. И грижа за нашата земя. Всички те са съставките на нашия бавен, внимателен процес в един постоянно променящ се, винаги актуален свят. Не бихме го направили по друг начин.

През 1912 г. хората са смятали Йосип Бабич за луд. Засажда лозя в отдалечена Нова Зеландия, а след това търпеливо прави вино по трудния начин – с визия, мисъл, изобретателност и истинско майсторство. Този дух на трудолюбие е нещо, което и до днес тече дълбоко във вените ни; и ние ще продължим да го "плащаме напред", докато съществуваме.

Никога няма да спрем да се стремим да радваме любителите на виното и да правим ежедневието необикновено – за да можете да усетите грижата, която е вложена в нашите вина. От гроздето до чашата. Всеки път.

Бъдеще на плавен растеж

Нашите вина радват любителите на виното по целия свят. Но вместо да се превърнем в безлика корпорация, дори след един век нашата визия е просто да споделяме страстта си чрез търпение, опит и добра стара мъдрост. Всичко това, за да можем да продължим напред, като сме водещи в стила и развитието на устойчиво отглежданите и произвеждани новозеландски вина за още 100 години – и след това.

Винарството е в кръвта ни.
При цялата си практическа креативност, техническо ноу-хау и безкрайни открития винопроизводството винаги е свързано с хората. За нас това е пряка връзка от фамилното ни име с всеки един любител на виното по света.

Главен изпълнителен директор - Дейвид Бабич

Дейвид израства с историята за пътуването на дядо си от другия край на света и мисията му да създава новозеландски вина от световна класа. Като дете той прекарва много часове в семейната винарна и около нея. След като изучава винарство и лозарство във високо оценения австралийски колеж Roseworthy (получава бакалавърска степен по енология в Roseworthy), Дейвид се присъединява към семейния бизнес. Прекарва няколко години в работа в избата, а след това се връща в университета, за да завърши търговска специалност с двойна специализация по маркетинг и мениджмънт. След това придобива безценен опит в областта на продажбите, маркетинга и висшия мениджмънт в световната фармацевтична компания Glaxo Wellcome, преди да се завърне в Babich като генерален мениджър през 2001 г.

Днес Дейвид е нашият главен изпълнителен директор. Неговите познания в бранша, управленски опит и страст към наследството на семейството му продължават да движат Babich Wines напред, създавайки следващата глава в гордата ни семейна история.

Принципите на биологичното винопроизводство
Маорският принцип kaitiaki – грижа за хората и мястото – вдъхновява нашия подход към биологичното винопроизводство вече повече от 15 години. Нашето лозе Headwaters в Марлборо е едно от най-големите биологични лозя в Нова Зеландия и сме в процес на преобразуване на още две.
Днес произвеждаме 6 биологични вина в Нова Зеландия и работим за значително увеличаване на дела на лозята ни, които са сертифицирани като биологични.

Чиста като страната, която наричаме свой дом.
Гордеем се с всички наши веган вина, както и с огромното количество време и инвестиции, вложени за постигане на пивкостта, с която е известен Babich. Инвестирахме в специални протеини на растителна основа, за да подобрим прозрачността на нашите веган вина, правейки ги чисти и ярки, както и да гарантираме, че гроздето, използвано в нашите веган новозеландски вина, не е докоснато от торове или пръскачки на животинска основа – като цялото грозде също така е 100% устойчиво сертифицирано от Sustainable Winegrowing New Zealand.

icon-end