Испания
Зряло овче сирене, с фин слой от ароматно песто в геновезки стил – босилек, зехтин, пармезан, чесън и кедрови ядки. Аромат на босилек и млечна зрялост, хармония между структура и елегантност във вкуса. Перфектно с хляб с хубава коричка, зехтин, чаша бяло вино (например ферментирало или отлежавало дълго в дъб Шардоне) или младо червено.
Vega Queso de Oveja con “della Mamma” Pesto е зряло овче сирене, с фин слой от ароматно песто в геновезки стил – босилек, зехтин, пармезан, чесън и кедрови ядки. След 5–6 месеца зреене, сиренето развива плътен и кремообразен характер, който се допълва от свежите зелени нотки на пестото.
На нос разцъфтява аромат на босилек и млечна зрялост, на вкус – хармония между структура и елегантност.
Перфектно с хляб с хубава коричка, зехтин, чаша бяло вино (например ферментирало или отлежавало дълго в дъб Шардоне) или младо червено.
![]()
700693
Млечни продукти
Вега Сотуеламос