Гърция
Острови
Друго
Узо Адоло е тройно дестилиран, като третата дестилация продължава 13 часа в малки, ръчно изработени, медни казани, произведени през 1911 г. По този начин се постига максимално запазване на есенцията, ароматите и балансиран 100% троен дестилат с алкохолно съдържание 42%.
С думата "Адоло" гърците назовават т.нар. "сърце на дестилата" – най-пречистената част от дестилата. Узо Адоло е тройно дестилиран, като третата дестилация продължава 13 часа в малки, ръчно изработени, медни казани, произведени през 1911 г. По този начин се постига максимално запазване на есенцията, ароматите и балансиран 100% троен дестилат с алкохолно съдържание 42%.
300328
Анасонови
0.7 л
Лесбос
Исидорос Арванитис