Узо Пломари Адоло, 0.7 л
Гърция
Лесбос
Друго
Високоалкохолни напитки
Узо Адоло е тройно дестилиран, като третата дестилация продължава 13 часа в малки, ръчно изработени, медни казани, произведени през 1911 г. По този начин се постига максимално запазване на есенцията, ароматите и балансиран 100% троен дестилат с алкохолно съдържание 42%.
С думата "Адоло" гърците назовават т.нар. "сърце на дестилата" – най-пречистената част от дестилата. Узо Адоло е тройно дестилиран, като третата дестилация продължава 13 часа в малки, ръчно изработени, медни казани, произведени през 1911 г. По този начин се постига максимално запазване на есенцията, ароматите и балансиран 100% троен дестилат с алкохолно съдържание 42%.
300328
Анасонови
NA
0.7 л
Исидорос Арванитис