Шампанско Тетанже Престиж Розе Брут, 0.75 л

167,00 лв.
Добави в любими

Франция

Шампан

Купаж

Шампанско

Розе

Интензивното и брилянтно тяло е ярко розово на цвят. Мехурчетата са чудесни, а пяната – постоянна. Пълният нос, удивително експресивен, е едновременно свеж и млад. Освобождава аромати на червени плодове (свежо изцедени диви малини, череши и касис). На вкус, това вино проявява чудесен баланс от кадифеност и плътност.

Към пълното описание

Сорт: Шардоне и Пино ноар

Виното изненадва с интензивни, блестящи оттенъци, чиято тайна лежи в бленда, откъдето идва и комплексността му. Количество от червено вино (15%), произведено от най-добрия Пино ноар от Montagne de Reims и Les Riceys е добавено към финалния бленд, за да даде на това кюве непогрешим цвят и трептяща интензивност на вкуса.

Високата пропорция Шардоне (30%) носи елегантността и деликатността, основата на стила на Къщата за шампанско Taittinger.

Дегустационни характеристики

Интензивното и брилянтно тяло е ярко розово на цвят. Мехурчетата са чудесни, а пяната – постоянна. Пълният нос, удивително експресивен, е едновременно свеж и млад. Освобождава аромати на червени плодове (свежо изцедени диви малини, череши и касис). На вкус, това вино проявява чудесен баланс от кадифеност и плътност. Ароматите напомнят свежи, хрупкави червени плодове. Вкусът може да бъде обобщен от четири думи: жив, плодов, свеж и елегантен, какъвто само едно купажно розе може да има.

icon-end

Технически данни

200303

Пенливо

NV

0.75 л

Тетанже

Шампанско

Обратно към продукта
Оставете вашето мнение
Оценявате:Шампанско Тетанже Престиж Розе Брут, 0.75 л
Вашата оценка
Обратно към продукта
Обратно към продукта
Шампанско Тетанже Престиж Розе Брут, 0.75 л
Шампанско Тетанже Престиж Розе Брут, 0.75 л