Ракия Златна Долина Сливова 12 г., 0.7 л

Ракия Златна Долина Сливова 12 г., 0.7 л
В наличност
59,99 лв.
Добави в любими

Сърбия

Друго

Сливова

Тази 12-годишна ракия в момента е в своя пик. Достигнала е баланс между вкуса и аромата на плодовете и ефектите от отлежаването, като плодовитостта започва вече леко да отстъпва. Би паснала идеално на качествен тъмен шоколад и пури, както и на ядки – бадеми, орехи, стафиди.

Към пълното описание

Отличната 12-годишна сливова ракия на Златна Долина е произведена по класическа технология в казан без колона, почти изцяло от собствени насаждения и отлежала в дъбови бъчви.

Като вкусови характеристики, както и като производствен процес тази ракия се доближава изключително много до автентичната добре позната домашна ракия. В същото време зад производството ù стоят много дълги семейни традиции. Произведена е с върховно майсторство, предавано от поколение на поколение. Това ù позволява да достига изключителни вкусови качества и аромат, запазвайки автентичността на плода много дълго, като в същото време придобива много добре всички ефекти на отлежаването.

Характерно за тази ракия е, че ферментацията протича в дъбови бъчви. За разлика от 6-годишната, вкусът и ароматът на плода при 12-годишната остават леко на заден план в сравнение с ефектите от отлежаването. Тази 12-годишна ракия в момента е в своя пик. Достигнала е баланс между вкуса и аромата на плодовете и ефектите от отлежаването, като плодовитостта започва вече леко да отстъпва. Би паснала идеално на качествен тъмен шоколад и пури, както и на ядки – бадеми, орехи, стафиди.

Чудесен диджестив за студените зимни вечери.

icon-end

Технически данни

300206

Ракия

0.7 л

Златна Долина

Обратно към продукта
Оставете вашето мнение
Оценявате:Ракия Златна Долина Сливова 12 г., 0.7 л
Вашата оценка
Обратно към продукта
Обратно към продукта
Подобни продукти
Ракия Златна Долина Сливова 12 г., 0.7 л
Ракия Златна Долина Сливова 12 г., 0.7 л