Ракия Черноморско злато Аламбик, 0.7 л

Rakiya Black Sea Gold Alambik, 0.7L
В наличност
56,99 лв.
Добави в любими

България

Купаж

Гроздова

МУСКАТ ОТОНЕЛ

Има само едно място в Югоизточна Европа, където се прави ракия в оригинална френска дестилерия тип „Аламбик“ – това е Black Sea Gold. Прецизно изработена от мед, с дефлегматори, напомнящи с формата си круша, дестилерията се счита за най-доброто в световната класика.

Ракия „Аламбик“ съчетава благородството на пет години отлежаване в дъбови бъчви с уникален ароматен характер. Сътворена изцяло от ръчно подбран Мускат Отонел, тя усмихнато ви води към богатство от нюанси – праскова, препечени бадеми и трюфели се разгръщат в безкрайния многопластов финал.

Към пълното описание

СОРТ: МУСКАТ ОТОНЕЛ

ТЕРОАР: Собствени лозя в района на Трояново, Аспарухово и Добриново, както и в района на Разбойна и Белодол, Южно Черноморие.

ПРОЦЕС НА ОБРАБОТКА: Има само едно място в Югоизточна Европа, където се прави ракия в оригинална френска дестилерия тип „Аламбик“ – това е Black Sea Gold. Прецизно изработена от мед, с дефлегматори, напомнящи с формата си круша, дестилерията се счита за най-доброто в световната класика.

ДЕГУСТАЦИОННИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Ракия „Аламбик“ съчетава благородството на пет години отлежаване в дъбови бъчви с уникален ароматен характер. Сътворена изцяло от ръчно подбран Мускат Отонел, тя усмихнато ви води към богатство от нюанси – праскова, препечени бадеми и трюфели се разгръщат в безкрайния многопластов финал.

Технически данни

300266

Ракия

0.7 л

Черноморско Злато

Обратно към продукта
Оставете вашето мнение
Оценявате:Ракия Черноморско злато Аламбик, 0.7 л
Вашата оценка
Обратно към продукта
Обратно към продукта
Подобни продукти
 1. Бира Нишко пиво 4.7% КЕН, 0.5 л
  Бира Нишко пиво 4.7% КЕН, 0.5 л
  1,69 лв.
 2. Пастис Рикар 45% алк., 0.2 л
  Пастис Рикар 45% алк., 0.2 л
  7,49 лв.
 3. Уиски Балънтайн`с 7 г., 0.7 л
  Уиски Балънтайн`с 7 г., 0.7 л
  34,99 лв.
 4. Уиски Гленфидих 23 г. Гранд Крю, 0.7 л
  Уиски Гленфидих 23 г. Гранд Крю, 0.7 л
  749,00 лв.
Ракия Черноморско злато Аламбик, 0.7 л
Ракия Черноморско злато Аламбик, 0.7 л