Мионето MO Колекшън Картице DOCG Драй, 0.75 л

71,99 лв.
Добави в любими

Италия

Венето

Купаж

Бяло

Цветът е сламеножълт със зеленикави оттенъци, жив, чист и настойчив. Това пищно вино с аромати, вариращи от ябълка и круша до рози, е нежно, сочно и приятно сухо в устата. Финалът напомня захаросан бадем. 

Към пълното описание

Наименование: DOCG Prosecco

Сорт: 100% Глера

Нежен силует, елегантност, заобленост, изтънченост. Дизайнът на бутилката, превърнала се в символ на линията MO, е вдъхновен от самото вино. Формата и съдържанието въплъщават един и същи уникален идеал, страст, история и иновации.

Произход: Картидзе, Просеко, Валдобиадене, Венето, Италия.

Това Просеко Супериоре DOCG е вино от най-високо качество, направено в Картидзе, едно малко парче земя, където доброто съчетание на почви и невероятен микроклимат култивират гроздето по уникален начин.

Винопроизводство: Пенливо вино екстра драй. Направено е по бяла технология – гроздето се пресира и ферментира без ципите. Вторичната ферментация протича по метода Шармат.

Характеристики: Цветът е сламеножълт със зеленикави оттенъци, жив, чист и настойчив. Това пищно вино с аромати, вариращи от ябълка и круша до рози, е нежно, сочно и приятно сухо в устата. Финалът напомня захаросан бадем. 

Предложения за сервиране: Това е вино за специални случай. Комбинира се добре със сладкиши със сметанова или плодова плънка, а също така и със стриди. Отлично за консумация при 6-8˚С температура. Да се консумира в рамките на една година. Препоръчителна чаша за сервиране е флейта.

icon-end

Технически данни

102413

Пенливо

NV

0.75 л

Мионето Спa

Обратно към продукта
Оставете вашето мнение
Оценявате:Мионето MO Колекшън Картице DOCG Драй, 0.75 л
Вашата оценка
Обратно към продукта
Обратно към продукта
Подобни продукти
Мионето MO Колекшън Картице DOCG Драй, 0.75 л
Мионето MO Колекшън Картице DOCG Драй, 0.75 л