Кога доставяме през майските празници 2024!

Поръчки, получени на 02.05 до 13 ч., ще бъдат доставени съобразно график на куриер на 03.05 или 07.05. Поръчки, получени на 02.05 след 13 ч., ще бъдат доставени на 08.05. Поръчки, получени между 03.05 и 07.05, ще бъдат доставени на 08.05 Не чакайте последния момент! Разгледайте Каталог Пролет 2024!

3 май, петък 10:00 – 20:00 / 4 и 5 май, събота и неделя: 11:00 – 19:00 / 6 и 24 май: всички магазини CASAVINO работят с нормалното си работно време: 10:00 – 21:00

Росиди

Росиди

Филтри
Избрани филтри
  1. Реколта
    2021
Филтри
Цена
-
на страница

4 артикули

  1. Росиди Енофил Гевюрцтраминер и Шардоне, 0.75 л
    Росиди Енофил Гевюрцтраминер и Шардоне, 0.75 л

    2021

    Тракия България Купаж
    18,99 лв.
  2. Росиди Енофил Розе, 0.75 л
    Росиди Енофил Розе, 0.75 л

    2021

    Тракия България Купаж
    18,99 лв.
  3. Росиди Гевюрцтраминер, 0.75 л
    Росиди Гевюрцтраминер, 0.75 л

    2021

    Тракия България Гевюрцтраминер
    22,99 лв.
  4. Росиди Енофил Рубин и Сира, 0.75 л
    Росиди Енофил Рубин и Сира, 0.75 л

    2021

    Тракия България Купаж
    18,99 лв.
на страница

4 артикули

Росиди (Rossidi) е иновативен винарски проект, в който съжителстват идеите и вижданията на Едуард и Росица Куриян и Петър Георгиев.

Името на бранда е комбинация от имената на Роси и Еди. Присъствието им на пазара се отличава с нестандартен, дори провокативен подход, като таргет група са винените ценители, класните ресторанти и специализираните магазини.

Стремежът им е да изградят трайно и качествено взаимоотношение със своите клиенти, като бъдат автентични и различни, и отстояват своите ценности и философия: "Вината като краен продукт на нашата любов и усилия, трябва да отразяват тероара и основните сортови характеристики. Те не трябва да бъдат комерсиален продукт, умишлено шлифован, за да допадне на определена група консуматори!", споделят от Росиди.

Собствените лозя на избата се намират до село Николаево, Сливенско, а производственият обем в момента възлиза на 80 000 бутилки. Работят с Гевюрцтраминер, Шардоне, Пино ноар, Сира, Мерло, Каберне совиньон и Рубин, като всяко вино е ярко отражение на сорта и специфичната си концепция. Правят вина с характер и индивидуалност като се работи с минимална намеса в избата и се експериментира с различни технологии (бетонни яйца) и стилове (оранжево вино).