Узо Казанисто Ступакис черен етикет 46 алк., 0.7 л

Ouzo Kazanisto Stopaki Black Label, 0.7L
В наличност
29,99 лв.
Добави в любими

Гърция

Острови

Друго

Прозрачен, кристално чист цвят. Деликатни нотки на анасон и ароматни билки. Вкусът е балансиран, плътен и освежаващ. Послевкусът е билков, подчертан от лека сладост във финала. Узо е идеална компания за солени, пикантни, пържени или гриловани ордьоври.

Към пълното описание

Ступакис Узо Казанисто носи името на традиционните съдове (kazania), в които капка по капка се дестилира вкусът и ароматът на Хиос. Капка по капка Ступакис Узо Казанисто нашепва една дума: Съвършенство!

Произход: Дафнодас, Хиос, Гърция.

Производство: Изключителен двойно дестилиран алкохол, чиято грижливо пазена тайна: анасон, отгледан на Хиос, избухва в невероятни аромати и разкошен вкус, обгърнат в съвършенство. Дестилацията, която е с продължителност 8 часа, се провежда в традиционни бакърени (медни) съдове при оптимални условия. Не се добавя захар.

Характеристики: Прозрачен, кристално чист цвят. Деликатни нотки на анасон и ароматни билки. Вкусът е балансиран, плътен и освежаващ. Послевкусът е билков, подчертан от лека сладост във финала.

Предложения за сервиране: Класическият начин на сервиране е следният: в чашата се сипва вода на стайна температура, добавя се лед, след което се налива Узо. Рязкото понижаване на температурата и разреждането на алкохола освобождават етеричните масла, съдържащи се в анасона и в останалите добавени аромати, които правят консумацията на Узо едно невероятно изживяване.

Узо е идеална компания за солени, пикантни, пържени или гриловани ордьоври.

Алкохолно съдържание: 46% vol

Състав: Анасонов дестилат 75% от Узо 40%, вода.

icon-end

Технически данни

300322

Анасонови

0.7 л

Хиос

Ступакис

Обратно към продукта
Оставете вашето мнение
Оценявате:Узо Казанисто Ступакис черен етикет 46 алк., 0.7 л
Вашата оценка
Обратно към продукта
Обратно към продукта
Подобни продукти
Узо Казанисто Ступакис черен етикет 46 алк., 0.7 л
Узо Казанисто Ступакис черен етикет 46 алк., 0.7 л