Кога доставяме през месец декември 2023!

Поръчайте до 18.12 и ще доставим на 19.12 или 20.12. Поръчайте между 19.12 и 21.12 и ще доставим на 22.12 или на 23.12 (събота) само до офис на куриер!

Поръчайте между 22.12 и 28.12 и ще доставим между 28.12 и 30.12 само до офис на куриер. Възможно е забавяне и доставка на 02.01.2024 г.

Не чакайте последния момент! Проверете празничното ни работно време!

Уиски Гленморанджи Тейл ъф Форест кутия, 0.7 л

189,99 лв.
Добави в любими

Ново лимитирано издание. Ботанически сингъл малц с дълбок вкус и аромат на гора, започващ с букет от бор, хвойна и кориандър, заедно с нюанси на печен кестен и интригуващ шепот на дим.

Към пълното описание

Ново лимитирано издание.
Обогатен с естествени ботанически аромати, получени по време на процеса на печене на ечемика.
Бъчви: Отлежало в екс бърбън бъчви.

Уникален дизайн на етикета и кутията, специално изработен от световно известния илюстратор Пом Чан. Бутилката е с нова елегантна форма.

“Нашето лимитирано издание за 2022 е уиски със завладяваща история, водена от истинска иновация. Инфюзията от естествени растения (плодове от хвойна, брезово дърво и пирен) по време на процеса на изпичане на малца в пещ придава на Tale of the Forest свежи вкусове на мента, евкалипт, бор, дървесен сок и ангелика с нюанси на горчив портокал и нотка на ароматен дървесен пушек.“

Вдъхновението

„Това уиски се ражда след хиляди разходки в гората. Повечето сутрини нашият майстор технолог на уискито, д-р Бил се скита из гората близо до дома си и всеки път забелязва нещо ново, било то аромата на снощния дъжд или звука на листа, шумолещи по определен начин. Запленен от представата за уиски, потопено в ароматите, гледките и звуците на гората, д-р Бил върна един древен метод за инфюзиране на ечемик, като при процеса на печене се добавят и различни растения и билки. В този случай плодове от хвойна, брезова кора и цвят от пирен.“

Резултатът е ботанически сингъл малц, който притежава истинска горска магия.

Какъв е вкусът?
Ботанически сингъл малц с дълбок вкус и аромат на гора, започващ с букет от бор, хвойна и кориандър, заедно с нюанси на печен кестен и интригуващ шепот на дим.
При отпиване ароматът експлодира в устата – вихрушка от мента, изблици на евкалипт, нотки на горчив портокал. Всичко се носи върху облаци от ванилия с интригуващи нюанси на черен сладник. Завършва с бавен и пищен финал с лимон, портокал и мека нотка на дъб.

Защо гора?
В гората нашето въображение се вихри свободно. Горите са вълшебни места, където можете да се потопите в чудото на природния свят. Всяка гора, където и да се намира по света, има свои уникални аромати, звуци и гледки. А разходката в гората е силно сетивно изживяване, което е отворено и достъпно за почти всеки.
Чрез нашата „Приказка за гората” (Tale of Forest) ние отвеждаме потребителите на сетивно пътешествие, за да се свържат с природата.

icon-end

Технически данни

300659

Уиски

0.7 л

Гленморанджи

Обратно към продукта
Оставете вашето мнение
Оценявате:Уиски Гленморанджи Тейл ъф Форест кутия, 0.7 л
Вашата оценка
Обратно към продукта
Обратно към продукта
Подобни продукти
 1. Една Ракия Кайсиева, 0.7 л
  Една Ракия Кайсиева, 0.7 л
  82,99 лв.
 2. Уиски Балвени Портууд 21 г., 0.7 л
  Уиски Балвени Портууд 21 г., 0.7 л
  599,00 лв.
 3. Уиски Кавалан Солист Порт Каск, 0.7 л
  Уиски Кавалан Солист Порт Каск, 0.7 л
  249,00 лв.
Уиски Гленморанджи Тейл ъф Форест кутия, 0.7 л
Уиски Гленморанджи Тейл ъф Форест кутия, 0.7 л