Уиски Джеймисън 18 г. кутия, 0.7 л

Whisky Jameson 18YO box, 0.7L
В наличност
179,99 лв.
Добави в любими

Ирландия

Друго

Айриш

Дестилирано седмици, отлежавало десетилетия, доказано през поколения. Сложен и елегантен вкус, завършен с отлежаване от 6 месеца в американски дъбови бъчви. 

Към пълното описание

Дестилирано седмици, отлежавало десетилетия, доказано през поколения. Jameson 18 Years – вкусът, в който се сливат време и традиция. Уникален бленд от 3 отличителни дестилата, отлежавали в най-добрите ни дъбови бъчви в продължение на почти две десетилетия.

Сложен и елегантен вкус, завършен с отлежаване от 6 месеца в американски дъбови бъчви. 

icon-end

18-ГОДИШНО ИРЛАНДСКО УИСКИ JAMESON
Попаднали сте на нещо специално тук. Jameson 18 Years Limited Reserve е ароматно и елегантно уиски, което е отлежавало 18 години в най-добрите дъбови бъчви. Това е уиски, което изваждате за специални случаи, например когато празнувате с най-добрите си приятели. А ако искате да ги впечатлите, просто им кажете, че това е уникална смес от три характерни дестилата, на които е даден последен брачен период от поне 6 месеца в свежа американска дъбова бъчва. Това придава на уискито уникална сложност и елегантност. Но не вярвайте само на думите ни, а оставете бутилката да говори сама! Наздраве!

Технически данни

300452

Уиски

0.7 л

Джон Джеймсън и синове

Обратно към продукта
Оставете вашето мнение
Оценявате:Уиски Джеймисън 18 г. кутия, 0.7 л
Вашата оценка
Обратно към продукта
Обратно към продукта
Подобни продукти
Уиски Джеймисън 18 г. кутия, 0.7 л
Уиски Джеймисън 18 г. кутия, 0.7 л