Нидърбърг Херитидж Моторсайкъл Марвел Рона бленд, 0.75 л

Nederburg Heritage Heroes Motorcycle Marvel Rhone, 0.75L
2019
В наличност
44,99 лв.
Добави в любими

Южна Африка

Паарл

Купаж

Червено

Живо и сочно вино, с привлекателно гладко усещане в устата. Многопластово. Прекрасна хармония на зрели плодове и дъб, която създава дълготраен финал.

Към пълното описание

Гроздето Каринян е добито от стари лозя бушвайн в Paarl, Шираз – от лозя на редове в района на Groenekloof, Гренаш – от стари лозя бушвайн в Wellington, Мурведър – от Philadelphia, а Сензо – от лозя в Stellenbosch. Всеки блок е набран в оптимална зрялост и е винифициран отделно, за да се придаде комплексност на крайното вино.

Гроздето е ръчно сортирано в избата и след това е ферментирало върху ципите във ферментатори от неръждаема стомана. След извличането на достатъчно танин и цвят, сокът се изцежда от твърдите части. След това виното се филтрира и отлежава в 300-литрови съдове от френски и американски дъб – първо и трето пълнене в продължение на около 30 месеца. След внимателна селекция на бъчвите различните блокове се вадят от бъчвата и се блендират.

Алкохол: 13,95%

Сортов състав: 32% Каринян, 25% Шираз, 28% Гренаш, 14% Мурведър, 1% Сензо

Цвят: Дълбок пурпурен цвят.

Букет: Копринена текстура с изобилие от подправки и усещане за сливи.

Живо и сочно, но с привлекателно гладко усещане в устата. Многопластово. Прекрасна хармония на зрели плодове и дъб, която създава дълготраен финал.

Препоръка: Насладете се с печено червено месо, запеканки и яхнии, ястия от червено месо на скара, пикантно пилешко месо и интензивно ароматизирани паста и салати.

ПРОИЗВОДИТЕЛ

Nederburg е една от водещите винарски изби в Южна Африка, която е носител на награди, произтичащи от култура на иновации и дисциплинирано внимание към детайлите. Вината са богати на плодове, с елегантен, свеж вкус и структура, и варират от ексклузивни предложения в микросерии за ценители до вина, предназначени за ежедневна употреба.

icon-end

Технически данни

102450

Тихо

2019

0.75 л

Нидърбърг

Обратно към продукта
Оставете вашето мнение
Оценявате:Нидърбърг Херитидж Моторсайкъл Марвел Рона бленд, 0.75 л
Вашата оценка
Обратно към продукта
Обратно към продукта
Нидърбърг Херитидж Моторсайкъл Марвел Рона бленд, 0.75 л
Нидърбърг Херитидж Моторсайкъл Марвел Рона бленд, 0.75 л