Реймънд Винярдс

Реймънд Винярдс

Филтри
Филтри
Цена
-
Реколта
на страница

2 артикули

 1. Реймънд Винярдс Шардоне Резерва, 0.75 л
  Реймънд Винярдс Шардоне Резерва, 0.75 л

  2021

  Калифорния САЩ Шардоне
  87,99 лв.
 2. Реймънд Винярдс Каберне Совиньон Резерва, 0.75 л
  Реймънд Винярдс Каберне Совиньон Резерва, 0.75 л

  2020

  Калифорния САЩ Каберне совиньон
  169,99 лв.
на страница

2 артикули

Реймънд Винярдс

Реймънд Винярдс, основана през 1974 г., е едно от първите и големи имения в Напа Вали. Семейство Реймънд пристига в Напа през 1933 г. и става дълбоко свързано с началото на винопроизводството в долината. През 1970 г. те създават имение с площ 360 декара в Ръдърфорд, което сега включва общо 1200 декара в Ръдърфорд, Сейнт Елена и Джеймсън Каниънн. Пет поколения от семейство Реймънд са създали емблематичен бранд за Напа, с репутация за елегантни вина с красив баланс между финес, сила и комплексност.

Днес, вдъхновен от визията на собственика Жан-Шарл Боасе, Реймънд е динамична дестинация, посветена на вдъхновяването на страстта на своите гости към хубавото вино в среда на изследване, творчество и елегантна причудливост, където всяко от поредица от разнообразни преживявания пренася посетителите в друг свят на открития и изключителни вина.

Лозята на Реймънд в Ръдърфорд и Сейнт Елена са сертифицирани като биологични и биодинамични, а 100% от мощността на винарната е от възобновяема слънчева енергия.

icon-end