Фриймарк Аби

Фриймарк Аби

Филтри
Филтри
Цена
-
Реколта
на страница

2 артикули

 1. Фриймарк Аби Шардоне, 0.75 л
  Фриймарк Аби Шардоне, 0.75 л

  2020

  Калифорния САЩ Шардоне
  139,99 лв.
 2. Фриймарк Аби Каберне Совиньон, 0.75 л
  Фриймарк Аби Каберне Совиньон, 0.75 л

  2018

  Калифорния САЩ Каберне совиньон
  215,00 лв.
на страница

2 артикули

Фриймарк Аби

Фриймарк Аби е една от първите винарни в Напа Вали. Основана през 1886 г., с близо 50 реколти реколти Каберне Совиньон от Напа Вали, съхранени в избата, портфолиото от вина на Фриймарк Аби едно от най-обстойните и посветени на сорта Каберне в Америка. В наши дни Кристи Мелтън продължава далновидната визия на Фриймарк Аби.

Фриймарк Аби представлява различни неща за различните хора: екип от някои от най-уважаваните енолози, работещи в Напа Вали, историческа винарна от 1886 г. и запазено имение, отворено за туристи, цобственик на лозя в Напа Вали, представляващи няколко от най-отличителните тероари на Калифорния, обширна и несравнима енотека, която датира от десетилетия и винарна, която поради дългата си история и международна репутация, е една от истинските марки –  посланици на Напа Вали.

Почетният енолог на винарната, Тед Едуардс, ръководи голяма част от възхода на Фриймарк Аби, разсъждавайки върху промените, на които е бил свидетел в тази емблематична за Сейнт Елена винарна в продължение на 40 години. Той преминава в ролята на „втори пилот“ на новия енолог Кристи Мелтън. Преходът от Тед към Кристи през 2020 г. е поредна стъпка в еволюцията на това необикновено винарско имение.

icon-end