Кармел Роуд

Кармел Роуд

Филтри
Филтри
Категории
 • Виносвят
Цена
-
Настрой низходяща посока
на страница

3 артикули

 1. Кармел Роуд Пино Ноар, 0.75 л
  Кармел Роуд Пино Ноар, 0.75 л

  2019

  Калифорния САЩ Пино ноар
  79,99 лв.
 2. Кармел Роуд Каберне Совиньон, 0.75 л
  Кармел Роуд Каберне Совиньон, 0.75 л

  2019

  Калифорния САЩ Каберне совиньон
  79,99 лв.
 3. Кармел Роуд Шардоне, 0.75 л
  Кармел Роуд Шардоне, 0.75 л

  2021

  Калифорния САЩ Шардоне
  66,99 лв.
Настрой низходяща посока
на страница

3 артикули

Там, където лозята срещат океанските ветрове… Там, където подножието се среща с долината… Там, където спокойствието се среща със занаятчийски стил… Това е Кармел Роуд Уайнъри.

Навътре от скалистото крайбрежие на Монтерей, но все още директно на пътя на безмилостното влияние на океана, Кармел Роуд създава отличителни вина от сортовете Шардоне, Пино Ноар и Каберне Совиньон, които улавят същността на този забележителен регион и крайбрежните лозя на Калифорния. Някога смятан за твърде студен за лозарство, днес Монтерей се счита за един от най-добрите региони за отглеждане на лозя в Калифорния. Лозята на винарната се отглеждат, следвайки техниките на устойчиво земеделие и се простират през брулени от вятъра равнини, където морският климат и добре дренираните, алувиални чакълести почви създават силно изразителни вина. Първата реколта на Кармел Роуд Уайнъри е пусната на пазара през 1999 г.

Има заден път, който се простира от град Кармел-Бай–Дъ-Си, пресичайки Аройо Секо и през живописни пролуки в хълмовете Санта Лучия, свързвайки вътрешния лозарски регион с океана. Тази криволичеща пътека е вдъхновението зад името на винарната - Кармел Роуд.