Книга А,Б Вино, Яна Петкова 1 бр.

Book A,B, Wine, Yana Petkova
В наличност
45,00 лв.
Добави в любими

България

NA

А, Б, Вино – книгата на Яна Петкова е рядко срещана комбинация от задълбочен подход и изчерпателност с лекота и пъстрота на изказа. Автор на оригиналния елегантен дизайн е Велина Мавродинова, а на илюстрациите – Нанда Ментешева.

 

По смислен и увлекателен начин новата книга на Gourmet Publishing предлага запознанство с виното - естествено и разбираемо; освобождава от предразсъдъци и страхове, че виното е нещо, от което трябва „да се разбира“ и само малцина го умеят; събужда любопитство и настройства авантюристично и откривателски; научава читателите как да правят информиран избор при избора на вино и как да обяснят защо харесват дадено вино. Накратко А, Б, Вино достига и до най-отдалечените от темата и може да превърне всекиго в страстен винолюбител.   

Вече 20 години Яна Петкова не спира да се образова във винено отношение по всевъзможни начини.  Притежател е на Wine and Spirit Education Trust Diploma. Тя е винен дегустатор и журналист, винен съдия и обучаващ. Член е на екипа на винения сайт DiVino, лектор, блогър и партньор в ресторантски проекти. Съосновател е на Българската винена академия, на подкаста Life Unbottled и на проекта за винен маркетинг Avinissima.

 

Разгледай началото на книгата тук.

Технически данни

800007

Книги

NA

Гурме

Обратно към продукта
Оставете вашето мнение
Оценявате:Книга А,Б Вино, Яна Петкова 1 бр.
Вашата оценка
Обратно към продукта
Обратно към продукта
Книга А,Б Вино, Яна Петкова 1 бр.
Книга А,Б Вино, Яна Петкова 1 бр.