CASAVINO Club

Лоялната програма на CASAVINO съществува от няколко години, като тази година сме щастливи, че я трансформираме дигитално и даваме възможност на нови приятели на виното да се включат в нея. В следващите редове по-долу ще разберете какво представява CASAVINO Club★, за кого е предназначена клубната карта и какви преференции и отстъпки получавате. 

Какво получавате с CASAVINO Club★?

1. Клубната карта CASAVINO Club★ Ви носи допълнителни отстъпки при пазаруване и натрупване на определен оборот. Колкото повече пазарувате при нас, толкова повече се увеличава допълнителната Ви отстъпка. Ето и как се изчислява:

  • при оборот над 200 лв. с ДДС - отстъпка от  2 % 
  • при оборот над 1 000 лв. с ДДС - отстъпка от 4 % 
  • при оборот над 2 500 лв. с ДДС - отстъпка от 6 %
  • при оборот над 5 000 лв. с ДДС - отстъпка от 10 % 

2. При покупка на 6 или повече бутилки вино, всеки клиент получава 10% отстъпка. Като притежател на клубна карта CASAVINO Club★, получавате допълнителна отстъпка между 2% и 10% над стандартните 10% за 6 или повече бутилки вино, която отстъпка се изчислява спрямо натрупания по картата оборот (виж т.1).

3. Новата клубна карта вече може да има и дигитална версия, тъй като разполага с индивидуален баркод. Това означава, че можете да я добавите в мобилни приложения тип дигитален портфейл и да я използвате само чрез сканиране на баркода, без дори да е физически с Вас. 

За кого е предназначена?

1. За лоялни клиенти на CASAVINO, които вече имат клубна карта, но биха искали да я заменят с нова пластика, която е по-удобна. Натрупаният оборот и отстъпки се прехвърлят автоматично. 

2. За всички вино любители, които често минават през магазините ни и са щедри откъм вино покупки. Картата дава възможности за отстъпки (10% от каса вино цена + % отстъпка натрупан от оборот) чрез които, на практика, можете почти постоянно да купувате вино до промо цени. 

Допълнителни особености на CASAVINO Club★?

1. Клубна карта CASAVINO Club се издава от и е собственост на Вино Дистрибуция ООД.

2. Клубната карта се издава на юридически и физически лица, навършили 18 години.

3. Клубната карта можете да получите във всеки магазин CASAVINO след попълване на регистрационен формуляр.

4. Издаването на нова клубна карта е безплатно за всички клиенти на CASAVINO.

5. Подмяната на изгубена клубна е безплатно.

6. Натрупаният оборот може да се използва само за получаване на отстъпки при достигнатите нива и не може да се заменя за пари.

7. В случай, че клубната карта не е използвана повече от 12 месеца за натрупване на оборот, CASAVINO има право да я деактивира. След този период, в продължение на шест месеца, клубната карта ще може да бъде активирана отново. Но след изтичане и на този срок, тя ще бъде обявена за невалидна.

8. Клубната карта е активна за всички магазини CASAVINO, както и за обектите на наши партньори при съвместни инициативи и промоции. В тези случаи всички членове на клуб CASAVINO ще бъдат информирани чрез e-mail, sms или на място в магазините.

9. Справка за натрупаният оборот винаги може да бъде направена във всеки наш магазин или със запитване по телефон/e-mail. Също така, натрупаната сума се изписва на всяка касова бележка, която получавате, когато използвате картата.

10. CASAVINO Club★ дава отстъпка само във физическите ни магазини. При пазаруване през online магазина на CASAVINO не използвате отстъпка по картата си, но можете да трупате оборот по нея. Достатъчно е да напишете номера на картата като коментар към поръчката.

*Съвет от приятел: Ако направите Online поръчка и изберете взимане и плащане в магазин, можете да използвате картата си и да се възползвате от допълнителния % отстъпка!

11. Клубната карта дава отстъпка само за категории вино и fine wine. Предстои промяна, която ще добави и категории bag-in-box, както и високоалкохолни напитки!

12. CASAVINO си запазва правото да променя условията за ползване на клубните карти по всяко време без предизвестие, като остава ангажирана да уведоми клубните си членове за промените по e-mail.