
Ришар Роaе
РИШАР РОАЕ
ОТ XVIII ВЕК - ДО НАШИ ДНИ
От XVIII век насам няколко членове на нашето семейство се сменят през поколенията, за да работят и развиват фермата ни. Намираме се в Balnot sur Laignes, село, известно със своите хълмове, в сърцето на Côte des Bar в региона Aube, южно от региона Champagne.
Благодарение на това ноу-хау, предавано от поколение на поколение, и на обучението си като земеделски инженер и енолог, от 2007 насам Ришар въвежда нов подход в производството на нашето шампанско. Той обработва със страст нашите 13 хектара лозя върху кимеридж почви, като спазва биологичните и природните традиции.
Отлежаването на вината в подземни тунели, автентичността и естествеността правят нашите вина шампанско с характер, съчетаващ богатство и елегантност.
![]()
