Кога доставяме през декември 2024 и януари 2025?

- поръчки, получени между 21.12. и 23.12. до 12:00 ч., ще бъдат доставени на 27.12. или в следващ работен ден..
- поръчки, получени между 23.12. след 12:00 ч. до 26.12. ще бъдат доставени на 27.12. или на 30.12. за София, за страната – между 30.12. и 03.01.
- поръчки, получени между 27.12. и 29.12. ще бъдат доставени на 30.12. или 03.01 за София; за страната – на 03.01.
- поръчки, получени между 30.12. и 02.01 ще бъдат доставени между 03.01. и 06.01

Нера Гора

Нера Гора

Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.

Две души, една голяма визия, една мечта. Тази на Масимо Ацолини, италиански предприемач с дълъг опит в биологичното земеделие, който през 2002 открива скритата красота на българското село Черногорово. Късче земя с дива и чиста природа, чиято красота и потенциал привличат вниманието на Масимо и го карат да вземе решението да ги съхрани, да запази този пейзаж, който иначе рискува да се изгуби. Събуденото чувство към мястото се превръща постепенно в конкретен и мащабен проект. Този проект днес дава своите плодове и отразява двете души на това място- вдъхновена креативност и стремеж към максимално високо качество.

„Чувствах се дълбоко привлечен от тези хълмове, от това място толкова диво и първично, и същевремено толкова истинско и автентично в своята простота. Мислех си за този пейзаж, за тази дива и девствена природа, за това особено място, където всяка година се завръщаха щъркелите за да свият гнездата си и всичко това ставаше за мен все по- реално и живо. Така се роди Нерагора. Когато съм там чувствам как в сърцето ми се събуждат наново вдухновението и любовта към земята, чувства които споделям със семейството си и с хората, които заедно с мен работят за да превърнат тази мечта в реалност“.

Предприемаческа култура. Страст и знание Отговорността на Нерагора към мястото означава инвестиции, страстта не е достатъчна за да бъде то промотирано и да получи признанието, което заслужава. Страстта не е достатъчна за да се създаде продукт комплексен и автентичен като биологичното вино. Нужни са много усилия, знания и подготовка, предприемаческа култура, време и човешки ресурси. Семейство Ацолини решава да привлече към проекта едни от най- добрите специалисти от Италия, агрономи и енолози, утвърдени на световно ниво в сферата на биологичното земеделие. Целта е ясна- да се правят в Черногорово вина с възможно най- високо качество. Заедно с италианските специалисти работят от самото начало екип от млади български технолози.