Шато Тейсие

Шато Тейсие

Филтри
Филтри
Подрегион
 1. Бордо Супериор
 2. Либурне
Под подрегион
Цена
-
Реколта
на страница

4 артикули

 1. Лакроа Бордо Супериор, 0.75 л
  Лакроа Бордо Супериор, 0.75 л

  2018

  Бордо Франция Купаж
  24,99 лв.
 2. Шато Тейсие Ла Резерв Кларе, 0.75 л
  Шато Тейсие Ла Резерв Кларе, 0.75 л

  2020

  Бордо Франция Купаж
  23,99 лв.
 3. Шато Тейсие Сен Емилион Гранд Крю, 0.75 л
  Шато Тейсие Сен Емилион Гранд Крю, 0.75 л

  2018

  Бордо Франция Купаж
  83,99 лв.
 4. Льо Дом Сен Емилион Гран Крю 2007, 0.75 л -33%
  Льо Дом Сен Емилион Гран Крю 2007, 0.75 л

  2007

  Бордо Франция Купаж
  Специална цена 199,00 лв. Обикновена цена 297,49 лв.
  Изчерпан
на страница

4 артикули

ДЖОНАТАН МАЛТУС (JONATHAN MALTUS) ДВИЖЕЩА СИЛА НА ПРОМЯНАТА.

Джонатан Малтус, англичанин с африкански произход, винаги е бил твърдо убеден, че една бутилка вино трябва да се оценява по вкуса на съдържанието, а не по етикета с голямо име, поставен отпред. Неговата философия може да се опише най-лесно в две части: да правим нещата по различен начин и да ги правим по-добре. Пристигнал в Сен Емилион по време на "гаражния период" през 90-те години на миналия век, когато разчупването на правилата на класическото Бордо беше на дневен ред, Джонатан скоро си спечелва репутацията на производител на редица вина, които се отличаваха с уникалност, както и с най-високо качество.

Сега той ръководи динамични екипи както в Бордо, така и в долината Напа, по-амбициозен е от всякога и е двигател на промяната. Най-хубавото от всичко е, че обича това, което прави – винарската страст е в основата на успеха му, а опитът на него и екипа му е гордо показан във всяка бутилка.

SOMETIMES YOU GOTTA DO THINGS THE OLD FASHIONED WAY

„Както се казва в старата поговорка: Ние се гордеем, че използваме традиционни методи, когато те все още дават най-добри резултати. Всяка година берем и сортираме гроздето си на ръка, по време на ферментацията "пробиваме" шапката от гроздовите ципи в сока с помощта на човешки мускули и все още използваме надеждни ръчно изработени дъбови бъчви, за да придадем на вината си структура и сложност. В основата си ние сме занаятчии и понякога трудно придобитият опит може да надделее над скъпите модерни алтернативи.“

TECHNOLOGY IS ONLY AS GOOD AS ITS MASTER

НО приветстваме НОВИ ТЕХНОЛОГИИ

„Нека бъдем честни – всеки обича да се сдобива с най-новите технологии. И ние не сме по-различни – с тази разлика, че за нас "най-съвременното" не е просто демонстрация, като напълним винарната си с лъскава неръждаема стомана и блестящи циферблати – това е състояние на духа. Винаги експериментираме, развиваме се и се възползваме от всички налични технологии, които ни помагат да контролираме някои от най-непредсказуемите ефекти на природата – "укротяваме звяра", което води до по-добри вина.“

MANY HANDS MAKE RIGHT WORK

“Открихме, че като работим с най-отдадените и квалифицирани хора, можем да постигнем най-впечатляващите резултати. Екипът на JCP Maltus е съставен от най-добрите момчета и момичета –- всеки от нас има "талант" за нещо и е страхотно, че можем да се доверим един на друг, за да си свършим работата. Независимо дали сме в Сен Емилион, или в долината Напа, всички имаме една обща цел: да правим най-добрите вина, на които сме способни, година след година. И да, и да се забавляваме колкото се може повече, докато го правим.”

icon-end