Кога доставяме през майските празници 2024!

Поръчки, получени на 02.05 до 13 ч., ще бъдат доставени съобразно график на куриер на 03.05 или 07.05. Поръчки, получени на 02.05 след 13 ч., ще бъдат доставени на 08.05. Поръчки, получени между 03.05 и 07.05, ще бъдат доставени на 08.05 Не чакайте последния момент! Разгледайте Каталог Пролет 2024!

3 май, петък 10:00 – 20:00 / 4 и 5 май, събота и неделя: 11:00 – 19:00 / 6 и 24 май: всички магазини CASAVINO работят с нормалното си работно време: 10:00 – 21:00

Шато Тейсие

Шато Тейсие

Филтри
Филтри
Подрегион
  1. Бордо Супериор
  2. Либурне
Под подрегион
Цена
-
Реколта
на страница

4 артикули

  1. Лакроа Бордо Супериор, 0.75 л
    Лакроа Бордо Супериор, 0.75 л

    2018

    Бордо Франция Купаж
    24,99 лв.
  2. Шато Тейсие Ла Резерв Кларе, 0.75 л
    Шато Тейсие Ла Резерв Кларе, 0.75 л

    2020

    Бордо Франция Купаж
    23,99 лв.
  3. Шато Тейсие Сен Емилион Гранд Крю, 0.75 л
    Шато Тейсие Сен Емилион Гранд Крю, 0.75 л

    2018

    Бордо Франция Купаж
    83,99 лв.
  4. Льо Дом Сен Емилион Гран Крю 2007, 0.75 л
    Льо Дом Сен Емилион Гран Крю 2007, 0.75 л

    2007

    Бордо Франция Купаж
    297,49 лв.
на страница

4 артикули

ДЖОНАТАН МАЛТУС (JONATHAN MALTUS) ДВИЖЕЩА СИЛА НА ПРОМЯНАТА.

Джонатан Малтус, англичанин с африкански произход, винаги е бил твърдо убеден, че една бутилка вино трябва да се оценява по вкуса на съдържанието, а не по етикета с голямо име, поставен отпред. Неговата философия може да се опише най-лесно в две части: да правим нещата по различен начин и да ги правим по-добре. Пристигнал в Сен Емилион по време на "гаражния период" през 90-те години на миналия век, когато разчупването на правилата на класическото Бордо беше на дневен ред, Джонатан скоро си спечелва репутацията на производител на редица вина, които се отличаваха с уникалност, както и с най-високо качество.

Сега той ръководи динамични екипи както в Бордо, така и в долината Напа, по-амбициозен е от всякога и е двигател на промяната. Най-хубавото от всичко е, че обича това, което прави – винарската страст е в основата на успеха му, а опитът на него и екипа му е гордо показан във всяка бутилка.

SOMETIMES YOU GOTTA DO THINGS THE OLD FASHIONED WAY

„Както се казва в старата поговорка: Ние се гордеем, че използваме традиционни методи, когато те все още дават най-добри резултати. Всяка година берем и сортираме гроздето си на ръка, по време на ферментацията "пробиваме" шапката от гроздовите ципи в сока с помощта на човешки мускули и все още използваме надеждни ръчно изработени дъбови бъчви, за да придадем на вината си структура и сложност. В основата си ние сме занаятчии и понякога трудно придобитият опит може да надделее над скъпите модерни алтернативи.“

TECHNOLOGY IS ONLY AS GOOD AS ITS MASTER

НО приветстваме НОВИ ТЕХНОЛОГИИ

„Нека бъдем честни – всеки обича да се сдобива с най-новите технологии. И ние не сме по-различни – с тази разлика, че за нас "най-съвременното" не е просто демонстрация, като напълним винарната си с лъскава неръждаема стомана и блестящи циферблати – това е състояние на духа. Винаги експериментираме, развиваме се и се възползваме от всички налични технологии, които ни помагат да контролираме някои от най-непредсказуемите ефекти на природата – "укротяваме звяра", което води до по-добри вина.“

MANY HANDS MAKE RIGHT WORK

“Открихме, че като работим с най-отдадените и квалифицирани хора, можем да постигнем най-впечатляващите резултати. Екипът на JCP Maltus е съставен от най-добрите момчета и момичета –- всеки от нас има "талант" за нещо и е страхотно, че можем да се доверим един на друг, за да си свършим работата. Независимо дали сме в Сен Емилион, или в долината Напа, всички имаме една обща цел: да правим най-добрите вина, на които сме способни, година след година. И да, и да се забавляваме колкото се може повече, докато го правим.”

icon-end