БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА! В следващите две седмици всички поръчки за София и страната, над 10,00 лв, идват при Вас безплатно! Заредете се с вино сега!

Спайс`ъп Розе Гренаш Олд Сингъл Барел нефилтриран 2020, 0.75 л

Spice up Rose Grenache Old Single Barel Unfiltered 2020, 0.75L
В наличност
Виж другите вина от селекция CASAVINO Selection
37,49 лв.
Добави в любими

България

Тракийска низина

Гренаш

Вино, Розе

Ето го и първото ни розе в проекта CASAVINO Selection, откакто той съществува (4 години). Лимитирана серия от 291 бутилки!

Розето Spice Up! е от сорта Гренаш и е специално, защото е розе, създадено от грозде, родено в едно лозе, плот номер 6, който е засаден с клон на Гренаш, специално за розе. След ферментацията, идва и интригуващата част! Виното е заложено в една бъчва – Baron CFB ML. “Един експеримент, чиято цел бе да покажем едно по-различно лице на сорта Гренаш и към обичайните мекота, ефирност, но и строгост, добавихме и нотка пиперливост и подправъчност за повече комплексност. Това беше постигнато чрез отлежаване в продължение на 3 месеца в бъчва предназначена за бели вина, с максимално фина структура, която придава минимален дъбов отенък на виното.” 

Може би точно заради това, виното ни спечели със своя характер, със своята пикантност и „хрупкавост“, която беше и вдъхновение за името, което му дадохме след дегустацията с екипа на Angle’s Estate! Опитайте едно розе с характер, който спокойно можете да комбинирате с по-комплексни ястия, което можете да комбинирате с есенната кухня и да опитвате дори и не толкова силно охладено. Spice Up! Е едно малко винено откритие в морето от розе, което искаме да споделим с всички вас, които търсите по-интересните и интригуващи вина. Нефилтрирано, в цялата си прелест! 

Един експеримент, чиято цел бе да покажем едно по-различно лице на сорта Гренаш и към обичайните мекота, ефирност, но и строгост, добавихме и нотка пиперливост и подправъчност за повече комплексност. Това беше постигнато чрез отлежаване в продължение на 3 месеца в бъчва предназначена за бели вина, с максимално фина структура, която придава минимален дъбов отенък на виното.

Single barrel – B13050 – Baron CFB ML

Технически данни

107832

България

Ейнджъл`с Естейт

Тракийска низина

Гренаш

2020

0.75 л

Обратно към продукта
Оставете вашето мнение
Оценявате:Спайс`ъп Розе Гренаш Олд Сингъл Барел нефилтриран 2020, 0.75 л
Вашата оценка
Обратно към продукта
Подобни продукти
  1. Меди Вали Сира Сингъл Барел 2019, 0.75 л
    Меди Вали Сира Сингъл Барел 2019, 0.75 л
    49,99 лв.
  2. Бонония Естейт Ризлинг Лимитед Едишън 2020, 0.75 л -20%
    Бонония Естейт Ризлинг Лимитед Едишън 2020, 0.75 л
    Специална цена 23,99 лв. Обикновена цена 29,99 лв.