55% Merlot, 45% Cabernet Sauvignon
Фина чакълеста почва и варовикови подпочви.
Винифицира се парцел по парцел. Мацерация в продължение на 4-5 дни при 10-12 ° C за извличане и стабилизиране на плодовите аромати. 3 до 4 седмици – алкохолна ферментация при 22-24 ° C, за да се запазят плодовете и свежестта в неръждаеми съдове. Виното гравитачно се прелива е резервоари за малолактична ферментация. Младите вина се избират според 4 нива на качество, преди да бъдат преместени в бъчви. Отлежаването е 12 месеца във френски дъбови бъчви (20% нови бъчви).
Това дълбоко цветно вино със своите виолетови отблясъци има развит и сложен нос. Плодовите нотки се смесват прекрасно с аромати на какао и ванилия. Виното е богато и затоплящо в устата, докато структурата е мощна, месеста и еластична. Това е вино, изпълнено с характер, предлагащо както сила, така и финес.
99415
Франция
Шато ла Нерт
Бордо|О'Медок
Мерло, Каберне совиньон
2016
0.75 л