Разгледайте каталог ПРОЛЕТ!

Нийтлингсхоф Пинотаж 2020, 0.75 л

Neethlingshof Pinotage 2020, 0.75L
В наличност
33,99 лв.
Добави в любими

Южна Африка

Пинотаж

Вино, Червено

Цвят: Дълбок рубин 

Аромат: Аромат на зряла червена слива, черна череша, карамфил и нотка на сладък тютюн.

Вкус: Пълноценно вино с аромат на слива, препечен кокос и черен шоколад с добър танинов гръбнак.

Нашата история
Нитлингсхоф се намира в самото сърце на винения регион до Кейп таун. Обградена от хълмовете Ботелари и планината Папегайберг близо до Стеленбош и с изглед към залива Фалси, тази красива историческа ферма предлага не само спиращи дъха пейзажи, но и вкус към традиционната култура на Кейп, съчетана с влияния от Африка и Европа.


Как започнахме
Историята на имението Neethlingshof продължава повече от 300 години. През 1692 г. немският заселник Вилем Баренд Лубе започва да обработва мястото, което му е предоставено от губернатора на Кейп Симон ван дер Стел на хълмовете Ботелари с изглед към залива Фалси. Той кръщава фермата De Wolwedans, "Танцът на вълците", тъй като приема за вълци скитащите из околността глутници чакали.

Занаятчийство
В Neethlingshof винопроизводителите работят без да бързат, за да усъвършенстват занаята си. В продължение на повече от век имението е синоним на най-добрите традиции в производството на вино в Западен Кейп.

Биоразнообразие
От 2003 г. Neethlingshof следва активна стратегия, ориентирана към биоразнообразието, в своите земеделски практики. Отказваме се от монокултурното отглеждане на лозя и в този процес връщаме на природата част от това, което сме взели от нея в миналото.

 

Технически данни

109255

Южна Африка

Нийтлингсхоф

Пинотаж

2020

0.75 л

Обратно към продукта
Оставете вашето мнение
Оценявате:Нийтлингсхоф Пинотаж 2020, 0.75 л
Вашата оценка
Обратно към продукта
Подобни продукти