БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА! В следващите две седмици всички поръчки за София и страната, над 10,00 лв, идват при Вас безплатно! Заредете се с вино сега!

-30%

Кава Кодорню Еколоджика Зеро 0.5%, 0.75 л

Cava Codorniu Ecologica Zero dealcoholised 0.5%, 0.75L
В наличност
Специална цена 15,39 лв.
Обикновена цена 21,99 лв.
Добави в любими

Испания

Пенедес

Купаж

Кава, Бяло

Codorníu Ecológica Органично деалкохолизирано вино е вкусно, безалкохолно вино.

Пенливо вино, получено чрез деалкохолизация на биологично вино. Свежите тропически плодове и цитрусови плодове се съчетават перфектно с всеки повод, изискващ алтернативно удоволствие. Неговите фини мехурчета, плодовият характер и хармоничният баланс го правят изключително изживяване.

Как се прави?

От подбрано биологично вино, чийто алкохол се отстранява нежно чрез иновативна система за вакуумна дестилация, при ниска температура, като се запазва профила на виното и свежда до минимум загубата на първоначалните му характеристики. Този процес на деалкохолизация е сертифициран от надзорния орган за биологични храни и продукти CAAE. След прилючване на процеса, виното се пастьоризира, за по-дълго съхранение.

Дегустационни характеристики

Блестящ, бледожълт цвят. Фини мехурчета. Плодов вкус и аромат (ябълка, тропически плод), пикантни нотки и нежни бели цветя. Ударно, свежо и весело.

Комбиниране

Деалкохолизираното вино Codorníu Ecológica е не само идеално за тостове, но и чудесно допълнение към предястия, морски дарове, салати с плодове или цветя, риба и зеленчуци, сурови зеленчуци или десерти.

Период за консумация

Най-добре пийте в рамките на година след закупуване!

 

Съдържа сулфити.
Подходящ за вегетарианци/вегетарианци.

Съвети на винопроизводителя
Сервирайте охладено (между 6º и 8ºС). Ако е необходимо, охладете за няколко часа в кофа с вода, сол и лед. Избягвайте внезапното охлаждане в камера. Може да се съхранява във вертикално положение. След отваряне се консумира в рамките на два дни.

Плодов интензитет

Дъбов интензитет

Тяло

Киселинност

Танини

Технически данни

106978

Испания

Кодорню

Пенедес

От подбрано биологично вино, чийто алкохол се отстранява нежно чрез иновативна система за вакуумна дестилация, при ниска температура, като се запазва профила на виното и свежда до минимум загубата на първоначалните му характеристики. Този пр

Купаж

NA

0.75 л

под 0,5%

Обратно към продукта
Оставете вашето мнение
Оценявате:Кава Кодорню Еколоджика Зеро 0.5%, 0.75 л
Вашата оценка
Обратно към продукта