Taste Champagne & Sparkling Wines - отворена дегустация на 10.06., посветена на любими и световно признати етикети от Шампан и света на пенливите вина!

Кава Кодорню Еколоджика Зеро 0.5%, 0.75 л

Cava Codorniu Ecologica Zero dealcoholised 0.5%, 0.75L
NV
Изчерпан
21,99 лв.
Изпрати запитване
Добави в любими

Испания

Пенедес

Купаж

Вино

Бяло

Блестящ, бледожълт цвят. Фини мехурчета. Плодов вкус и аромат (ябълка, тропически плод), пикантни нотки и нежни бели цветя. Ударно, свежо и весело.

Към пълното описание

Codorníu Ecológica Органично деалкохолизирано вино е вкусно, безалкохолно вино.

Пенливо вино, получено чрез деалкохолизация на биологично вино. Свежите тропически плодове и цитрусови плодове се съчетават перфектно с всеки повод, изискващ алтернативно удоволствие. Неговите фини мехурчета, плодовият характер и хармоничният баланс го правят изключително изживяване.

Как се прави?

От подбрано биологично вино, чийто алкохол се отстранява нежно чрез иновативна система за вакуумна дестилация, при ниска температура, като се запазва профила на виното и свежда до минимум загубата на първоначалните му характеристики. Този процес на деалкохолизация е сертифициран от надзорния орган за биологични храни и продукти CAAE. След прилючване на процеса, виното се пастьоризира, за по-дълго съхранение.

Дегустационни характеристики

Блестящ, бледожълт цвят. Фини мехурчета. Плодов вкус и аромат (ябълка, тропически плод), пикантни нотки и нежни бели цветя. Ударно, свежо и весело.

Комбиниране

Деалкохолизираното вино Codorníu Ecológica е не само идеално за тостове, но и чудесно допълнение към предястия, морски дарове, салати с плодове или цветя, риба и зеленчуци, сурови зеленчуци или десерти.

Период за консумация

Най-добре пийте в рамките на година след закупуване!

Съдържа сулфити.
Подходящ за вегетарианци.

Съвети на винопроизводителя
Сервирайте охладено (между 6º и 8ºС). Ако е необходимо, охладете за няколко часа в кофа с вода, сол и лед. Избягвайте внезапното охлаждане в камера. Може да се съхранява във вертикално положение. След отваряне се консумира в рамките на два дни.

icon-end

Плодов интензитет

Дъбов интензитет

Тяло

Киселинност

Танини

Технически данни

100810

Пенливо

NV

0.75 л

под 0,5%

Кодорню

Обратно към продукта
Оставете вашето мнение
Оценявате:Кава Кодорню Еколоджика Зеро 0.5%, 0.75 л
Вашата оценка
Обратно към продукта
Обратно към продукта