Кога доставяме през месец декември 2023!

Поръчайте до 18.12 и ще доставим на 19.12 или 20.12. Поръчайте между 19.12 и 21.12 и ще доставим на 22.12 или на 23.12 (събота) само до офис на куриер!

Поръчайте между 22.12 и 28.12 и ще доставим между 28.12 и 30.12 само до офис на куриер. Възможно е забавяне и доставка на 02.01.2024 г.

Не чакайте последния момент! Проверете празничното ни работно време!

Билет Taste Bordeaux 30.09

Ticket Taste Bordeaux Wines 30.09
В наличност
Намери в наш магазин
Добави в любими

Taste Bordeaux Wines е третото поред, специално събитие-дегустация на CASAVINO.

Изключително вълнение и отговорност са завладели целия екип. Това е Бордо - сърцето, символът, на виното изобщо. Името Бордо, брандът Бордо е надскочил границите на региона, на Франция. Той е символ, вдъхновение и стремеж за много винари - да се учат от опита и историята на производителите там, да успеят в рамките на живота си да постигнат качеството, комплексността, стила на великите Шата от Бордо. 

От структурни и класически вина, доминирани от каберне совиньон в Медок, до суперзвезди на базата на мерло в Померол и Сен-Емилион, през пищните червени и бели вина в Грав, нектара на Сотерн и достъпните цени на Ентре-дьо-Мер, Бордо предлага всичко.

Даваме си сметка, че това е може би e най-трудния за разбиране и опознаване винен регион. Преплетени легенди, история, политика, бизнес - истинска загадка, която малцина познават добре, още по-малко са тези, които работим с вино от Бордо в България. 

Ето защо, за да ви дадем възможност да се докоснете до истински опитен, врял и кипял, винен специалист, журналист и абсолютна звезда, поканихме нашият партньор и приятел - Joel B. Paynе!

Кой е той?

Жоел Б. Пейн (Joel B. Payne) е американец - емигрант, който живее в Европа от 1979 г. насам, първо във Франция, сега в Германия и Италия, три пъти е печелил признанието за най-добър сомелиер на Германия. Отвъд дългата си кариера като Wine buyer, консултант и управляващ директор на две големи négociant компании в Бордо, той е бил активен вино журналист повече от 30 години, включително има и тригодишен мандат като главен редактор на Wine Bussiness International, издание на Meiniger (издателска къща, стояща зад MUNDUS VINI International Wine Award и International Spirits Award ISW ). Редовен сътрудник на водещи германски списания за вино, също Falstaff и Vinum, както и World of Fine Wine, Decanter, Steve Tanzer's International Wine Cellar и английското издание на Vinous на Антонио Галони, той също пише за различни издания в Китай, Корея и Япония. Всъщност, Жоел Пейн е известен най-вече с неговия German Wine Guide, който излиза ежегодно от 1992 г. насам. Един от основателите и член на Grand Jury Européen, той е и президент на международния кръг на винените писатели, FIJEV, от 2007 до 2010.

По време на основната дегустация, в друга зала, той ще проведе три майсторски класа, които ние смятаме за изключителни и такива, каквито не са организирани никога досега у нас. 

  • Майсторски клас Bordeaux Essentials Left Bank/Right Bank 
  • Майсторски клас Big Guns
  • Майсторски клас White Bordeaux – dry and sticky

Както в предходните ни две събития Taste California Wines (18.02) and Taste Champagne & Sparkling wines (10.06) вашият билет е и ваучер за покупка на вино по време на събитието. 

Ако изберете да посетите един от майсторските класове, имате достъп до дегустациите в основната зала, но не получавате ваучер за пазаруване в магазина. 

Повече ще Ви споделяме в ивента към събитието: https://www.facebook.com/events/144939611887272 

Технически данни

000063

Обратно към продукта
Оставете вашето мнение
Оценявате:Билет Taste Bordeaux 30.09
Вашата оценка
Обратно към продукта
Обратно към продукта
Билет Taste Bordeaux 30.09
Билет Taste Bordeaux 30.09