Арджиле Бианчи Ричото Валполичела DOCG 2011, 0.375 л

Recioto Argille Bianche 2011, 0.375L
Изчерпан
Виж другите вина от селекция Meet the Family SALE
70,99 лв.
Добави в любими

Италия

Венето|Валполичела

Купаж

Десертни Вина

Ричото и черен шоколад! Подарете си десертното Ричото, концентрирано удоволствие, което можете да отворите сега или да оставите да отлежи красиво още 15-20 години

Към пълното описание

Подходящи храни:

Десерти Десерти

PRODUCTION AREA Municipality of Mezzane di Sotto - Monti Garbi District (Verona).

TYPE OF SOIL Sandy, silty with a lot of white skeletal limestone.

VINEYARD ALTITUDE 300 m a.s.l.

GRAPES Corvina 70% - Rondinella 20% - Croatina 5% - Oseleta 5%.

AGES OF VINES 30 years.

TRAINING SYSTEM Guyot.

VINE DENSITY 8,000 vines per ha.

YIELD 90 q ha.

QUANTITY PRODUCED 3,000 bottles.

ORGANOLEPTIC EXAMINATION

Colour: intense inky ruby red.

Aroma: cherries and sour cherries, blueberries and cocoa.

Flavour: certainly sweet, velvety and creamy with a spicy aftertaste, caressing and warm.

ACIDITY 6,51 g/l.

RESIDUAL SUGAR 7.68 g/l.

PAIRING Dark chocolate with 60-65% maximum cocoa percentage, dry pastry, ripe, pungent and blue-veined

cheeses, meat pвtйs, while gourmets may even add it to noodle soup and pigeon broth.

SERVING TEMPERATURE 14 °C - 16 °C.

AGEING POTENTIAL 15 - 20 years

Плодов интензитет

Дъбов интензитет

Тяло

Киселинност

Танини

Технически данни

97646

Италия

Тенута Сан Антонио

Венето|Валполичела

Plucking with fermentation in steel. Harvest: double hand selection in trays. Raisining: 4 months. Pressing: none, only first-pressing must. Fermentation: at a controlled temperature, maximum 22°C - 23°C. Bâtonnage: once every 15 days until the end of the

Купаж

3 years in 500 litre casks at their second use.

0.375 л

13.50% Vol.

Обратно към продукта
Оставете вашето мнение
Оценявате:Арджиле Бианчи Ричото Валполичела DOCG 2011, 0.375 л
Вашата оценка
Обратно към продукта